Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#189780 Dėl lietaus ir stuff.
ParašėŠiršė
#189824 Mokslų. Labai daug vidurkių išsitaisyti reikia, o laiko mažai...
Parašė Sunrise
#189843 Vieno =mogaus sprendimo
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#190075 viską iškuičiau ir nerandu savo n.pažymėjimo
Vartotojo avataras
Parašė comes
#190117 Kazkaip neramu, rytoj eisiu pirma karta i grupine psichoterapija. Net neisivaizdoju kaip viskas bus.... Ka reikes kalbeti, kaip as atrodysiu pries kitus, ka apie mane pagalvos.... Tesiog jau darosi baugu....
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#191007 mane kažkoks nerimas nuo penktadienio apsėdęs,nežinau kas daros,nerimauju del visko,kažkokia paranoja,kad kažkas tui nutikt...
o dabar kvailiausia,kad pradejau nerimaut del rytojaus egzamino,nors man ant jo visiškai nusispjaut...nežinau ko bijau,juk ir neišlaikymas nieko nekeis....hmmm....siaubas...dar nerimauju del vasaros :bloga
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#191225 nerimauju dėl prieš valandą netyčia subraižytos mašinos...oops :shock:
Vartotojo avataras
Parašė Lovesick
#191276 nerimauju dėl savaitgalio... tiksliau koks bus oras.... jei ir toliau lis man bus labai liūdna... noriu saulės :)))
Vartotojo avataras
Parašė Lovesick
#191277 dar nerimauju dėl artėjančios sesijos. žinau, kad bus sunku, juk nelankiau paskaitų.... mane labai nervina kai dėstytojas pažiūri ir sako "panele, nebuvote nė vienoje paskaitoje". lyg pati nežinočiau! :rek
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#191534 Šiek tiek dėl pablogėjusios atminties nuo vaistų.
Parašėeggle
#191815 To kad baigiu prarast emocinę pusiausvyrą :sad:
ParašėŠiršė
#191828 istorijos egzamino, kuris bus rytoj :bloga :bloga :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#192249 Dėl atsiradusios nemigos,kad vėl turiu imti lorafeną,kad naktį mažiau varinėtų...bet vistiek varinėja vos ne kas valandą(dieną-bala nematė,bet naktį neduoda miegoti).Ir taip jau ilgą laiką tęsiasi...
Parašėeggle
#192513 Rytojaus, jau nebegaliu ilgai išbūt tarp žmonių, neįsivaizduoju kaip reiks iškęst...
Vartotojo avataras
Parašė Lovesick
#192545 Nerimauju dėl egzamino, kuris bus šiandien vakare... :bloga