Moderatorius: Astro-Meška
- 2010 05 10, 20:19
Kazkaip neramu, rytoj eisiu pirma karta i grupine psichoterapija. Net neisivaizdoju kaip viskas bus.... Ka reikes kalbeti, kaip as atrodysiu pries kitus, ka apie mane pagalvos.... Tesiog jau darosi baugu....
"Nėra problemų - nėra galimybės vystytis".
- 2010 05 23, 09:40
mane kažkoks nerimas nuo penktadienio apsėdęs,nežinau kas daros,nerimauju del visko,kažkokia paranoja,kad kažkas tui nutikt...
o dabar kvailiausia,kad pradejau nerimaut del rytojaus egzamino,nors man ant jo visiškai nusispjaut...nežinau ko bijau,juk ir neišlaikymas nieko nekeis....hmmm....siaubas...dar nerimauju del vasaros
o dabar kvailiausia,kad pradejau nerimaut del rytojaus egzamino,nors man ant jo visiškai nusispjaut...nežinau ko bijau,juk ir neišlaikymas nieko nekeis....hmmm....siaubas...dar nerimauju del vasaros
Mano sapnų nieks neperskaitys-
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
- 2010 05 27, 12:12
nerimauju dėl prieš valandą netyčia subraižytos mašinos...oops
Mano sapnų nieks neperskaitys-
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
Jie per daug giliai,
Už suplyšusių tapetų.
- 2010 05 28, 09:34
dar nerimauju dėl artėjančios sesijos. žinau, kad bus sunku, juk nelankiau paskaitų.... mane labai nervina kai dėstytojas pažiūri ir sako "panele, nebuvote nė vienoje paskaitoje". lyg pati nežinočiau!
Dear God, instead of letting people die and having to make new ones, why don't you keep the ones you got now?
- 2010 06 09, 22:16
Rytojaus, jau nebegaliu ilgai išbūt tarp žmonių, neįsivaizduoju kaip reiks iškęst...