Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#9669 aš irgi nekarpau, mano katė jaučia didžiuli malonumą juos galasdama, negaliu šito atimti iš jo, nes ir taip jai uždrausta mėgautis seksu.
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Agni rašė:aš irgi nekarpau, mano katė jaučia didžiuli malonumą juos galasdama, negaliu šito atimti iš jo, nes ir taip jai uždrausta mėgautis seksu.

Gal jei galima parupinti koki vibratoriu? :roll: :D
Parašė Perla
#9671 o Mano smilius irgi sutvarkytas mergu nemates ir nematys :lol: ir nagu netures jo malonumai zaisti miegoti esti ir per langa ziureti :lol:
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
ateneee rašė:o Mano smilius irgi sutvarkytas mergu nemates ir nematys :lol: ir nagu netures jo malonumai zaisti miegoti esti ir per langa ziureti :lol:

Gal ir gerai... jis laisvas nuo geismu... va skaiciau kaip ekstazes pagautas vienas budistu vienuolis nusireze savo... na... aisku ka... na kad nemaisytu melstis ir medituoti... :roll:
Parašė Perla
#9675 :roll: Kazakip man medituoti niekas netrugdo
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
ateneee rašė::roll: Kazakip man medituoti niekas netrugdo

Tai suprantama... :? Ne visiem vienodai gi...
Parašė Perla
#9680 tas tai taip :lol:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#9690 Horacijai, tai kai atvažiuosi manęs aplankyt, nepamiršk mano katei tos dovanos atvežt :twisted:
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#9705 hm. tai tokie pas jus reikalai kaip matau :lol:

mano uzduotis siandien susitvarkyti urva ;)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#9708 jokie čia ne reikalai. čia šiaip utopija. tiesiog pagalvojau, kad galbūt yra tikėtina, jog horacijus ims ir vieną dieną išdigs ant mano durų slenksčio.
ParašėSandra
#9893 uzduotis rytojui: pasiruosti distancinio mokymo kursu egzaminui, kuri laikau pirmadieni...
nueiti i soliariuma.
atsiimti savo mobilu...
Parašė autodafe
#9940 Užduotis rytojui: neatsikelti vėliau kaip 11val., sulakstyti po miestą, paimti interviu.
Grįžus: suvesti info į kompą.
Vakare: parašyti nors vieną straipsnį iš trijų...
ParašėSandra
#9954 koki cia interviu imi? cia su darbu?
Parašė autodafe
Sandra rašė:koki cia interviu imi? cia su darbu?

aha, su darbu :(
ParašėSandra
#9960 o ka, jei ne paslaptis?