Moderatorius: Astro-Meška

Parašėnegative
#64465 Mylėjomės mano laiptinėj, tik vienu aukštu žemiau, už konteinerio, ir viskas matos ten... :bloga

Bet buvo geriausias mūsų kartas.
Vartotojo avataras
Parašė consvela
nėra_skirtumo rašė:Mylėjomės mano laiptinėj, tik vienu aukštu žemiau, už konteinerio, ir viskas matos ten... :bloga

Bet buvo geriausias mūsų kartas.

:super Ilgai turėsi ką atsimint.
Prisakiau uošviukui, kad jį labai labai myliu. Dabar labai, LABAI tikiuosi, kad suprato mane teisingai, o ne taip, kaip nuskambėjo. :x
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#64596 supirkau sunenui viska ko reikia i pirma klase, bet jam tik 1 menesiukas rytoj bus :DD
Vartotojo avataras
Parašė costa
#64784 Lorka, ar ne per anksti supirkai?????? :)

Pametėm šikpuodį Šventojoj :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#65037 Tai bent kažkas apsidžiaugs radęs. :D
Vartotojo avataras
Parašė Untanis
#65082 Nėra-skirtumo... Nepagalvok, kad priekaištauju ar peršu savo nuomonę, bet ar nemanai, kad po kurio laiko tu gailėsiesi tai dariusi?
Parašėnegative
Untanis rašė:Nėra-skirtumo... Nepagalvok, kad priekaištauju ar peršu savo nuomonę, bet ar nemanai, kad po kurio laiko tu gailėsiesi tai dariusi?

Manau.
Vartotojo avataras
Parašė Untanis
#65158 Tada jau žinai, koks kitas klausimas man kyla. Atsakysi?
Parašėnegative
#65161 Kodėl taip elgiuosi? Aš ir pati šitą klausimą dažnai sau užduodu. Kodėl neturiu savigarbos, nors kažkiek tauresnių jausmų, vertybių, pagaliau paprasčiausios savigarbos... Kodėl leidžiuos. Kartais atrodo, kad taip elgiuosi specialiai. Kad specialiai save skaudinu.
Vartotojo avataras
Parašė era
#65205 Bet KODĖL tu taip darai?
KODĖL neturi savigarbos?
KODĖL save skaudini?
Parašėnegative
#65207 Pati nesuvokiu.
Vartotojo avataras
Parašė era
#65214 Pamėgink, mieloji, būk gera, pamėgink..
Vartotojo avataras
Parašė consvela
#65459 Nusprendžiau išsiaiškint, kas tas visų taip plačiai apšnekamas Minedas. Parsisiunčiau pora dainų. Ir kur buvo mano protas tai darant...
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
consvela rašė:Nusprendžiau išsiaiškint, kas tas visų taip plačiai apšnekamas Minedas. Parsisiunčiau pora dainų. Ir kur buvo mano protas tai darant...

:D :D :D

ir dar nueik į youtube ir įvesk žodį "įspūdingai", surask ten vienas vaikinukas apie save pasakoja. irgi liksi patenkinta :D
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#65468 o per mano gimtadienį jis grojo =)