Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė aviete
#206177 Pinigu,kad galeciau issikraustyt is sitos skyles...ir darbo,kad neisproteciau...
Vartotojo avataras
Parašė agne15
#206200 energijos, sveikatos ir malonios veiklos (kokios negaliu ivardinti net pati)
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#206202 antrosios pusės
Vartotojo avataras
Parašė agne15
#206618 truksta tylos ir jegu
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#207813 supratimo,isklausymo..
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#208339 Jausmo, kad kažkam rūpi .
Parašė ctvlt
#208392 Man keista, kad daugelis sergančių ar bent manančių jog serga, kažką jaučia ir semiasi emocijas tiek iš išorės tiek iš savo vidaus. Sugeba kurti, pajausti blogą nuotaiką, tuščio gyvenimo atspalvius. Susikuria tarsi kitą atmosferą ir gaudo įkvėpimą. Jau vien dėl tokio dalyko, kad gali toliau jausti aplinką, grožį ir bendrai gyvenimą, tiems žymiai lengviau išbristi. O kai nejauti nieko, net ilgesį seniau kėlę dalykai yra praradę to laikotarpio gyvenimo skonį ir spalvas. Ir panašus brudas, kuris nebekelia jokių jausmų, nesvarbu žiūrėsi į saulėlydį ar į bet kokį peizažą - viskas vienoda. Ir bandyk gražinti visą šią harmoniją, tai dar labiau nudegsi. Nes tai beviltiška daugeliu atveju. Per mėnesį 2 - 3 paros normalios būna. Bet nors padebesiais skrajok, niekaip neišeina stabdyt nuotaikos kritimo. Tiksliau tarint, vėl sutrinka medžiagų gamyba.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#208946 nuosirdaus pokalbio,isklausymo,supratimo,apkabinimo.....Dieve,kokia vienisa jauciuos.... :sad:
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#209070 artymo zmogaus kuriuo tikeciau, kuris su manim kalbetu kaip su sveika, nebijotu manes mano lygu :bloga
Parašė Dali
#209775 apkabinimo draugisko kurio dabar labai truksta man =)
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#210209 "Tu cia neviena ir nebandyk....." :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#210300 Nieko :achtung , kai neturi tai ir neskauda .
Parašė jolfan
#210345 artimo zmogaus .
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#210365 saulucės :sad:
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
Ramu5 rašė:saulucės :sad:

Aš tai džiaugiuos kad atšalo..nes šaltis mane neigiamai veikia ... sukuria niūrią nuotaiką manyje..taip dar geriau nereikia apsimetinėt kaip čia gražu ir kad verta gyvent .