Moderatorius: Astro-Meška

Parašė autodafe
Sandra rašė:o ka, jei ne paslaptis?

ai, reikia straipsnį parašyt. prieškalėdinį tokį, nieko ypatingo, bet šiandien daug laksčiau, renginys ir t.t., tai jau nebenoriu, net bloga pagalvojus, kad reikės ryt vėl eit kažkur interviu imt... :(
ParašėSandra
#10049 telefono buvau - neatidave;
i soliariuma nenuejau - reiks rytoj;
egzaminui ruostis dar nepradejau, sedziu cia...sakes...degrade.
Parašė autodafe
#10056 Įvykdžiau tik pirmą užduoties dalį.
Dabar tupiu prie kompo ir rankos nekyla ką nors daryt. Negana to, dar brendį geriu.
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#10090 o sitas brendis ne i gera :roll: tam kartui. kai yra depresija alchogolis tik viska dar daugiau sujaukia ir atsergi dvigubai ,negu sveikas zmogus po pjenkes :roll:
ParašėSandra
#10161 Autodafe avatara pasikeitei, dziugu, nepyk, bet anas man gan kraupus buvo....
o as tai neiko neivykdziau, bet rytoj tai i baznycia ir mokysiuosi
Parašė autodafe
Sandra rašė:Autodafe avatara pasikeitei, dziugu, nepyk, bet anas man gan kraupus buvo....
o as tai neiko neivykdziau, bet rytoj tai i baznycia ir mokysiuosi

Anas mano savijautą geriausiai atspindėjo.
Aš tik nė vieno straipsnio neparašiau, visą info susivedžiau, bet... Nusikelia viskas, turbūt, rytojui. Nebent šiandien dar suimsiu save kaip nors į rankas ir ką nors padarysiu...
ParašėSandra
#10172 EIK MIEGOT,KA DAR CIA NAKTI DARYSI...AS IRGI EGZA RYDIENAI ATIDEJAU...SIANDIEN VISIEMS JUODA DIENA...
Parašė autodafe
#10184 Vis dėlto nenuėjau miegot ir pribaigiau vieną straipsnį. Valio :) Pati savim didžiuojuos, kad įvykdžiau dienos planą. :)
ParašėSandra
#10397 turiu siandien pasiruosti egzui, nera kur trauktis....
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#10419 Isvaduoti princese is kokio nors slibino nagu, ja vesti, gauti puse karalystes, susilaukti 10 vaikau ir graziai bei laimingai gyventi... :?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#10420 čia daug princesių tavęs laukia :twisted:
ParašėTomash
Horacijus rašė:Isvaduoti princese is kokio nors slibino nagu, ja vesti, gauti puse karalystes, susilaukti 10 vaikau ir graziai bei laimingai gyventi... :?
joa cia daug ju tik vaduok :wink:
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Agni rašė:čia daug princesių tavęs laukia :twisted:

Nu ka, teks pasispjaudyt delnus, ir imtis darbo... pareiga yra pareiga... :lol:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#10428 bet jei su kiekviena pasiryžęs bent po 10 vaikų susilaukt, tai nepamiršk prieš tai susirast gerai apmokama darbą :roll:
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Agni rašė:bet jei su kiekviena pasiryžęs bent po 10 vaikų susilaukt, tai nepamiršk prieš tai susirast gerai apmokama darbą :roll:

O puse karalystes? :lol: