Moderatorius: Astro-Meška
- 2015 08 25, 20:45
Iskrides didelis bitinas ar sirsinas pradejo seliot namuose ir sukti ratus
The Show must go on!
- 2015 08 26, 14:17
Prakeiktasis, nerealiai tokių bijau, skraidančių ir geliančių, iškart išbėgu iš kambario.
Mane išgąsdino šuo, kuris iškišo galvą balkone per grotas ir negalėjo ištraukt, nes bandė ištraukt bišk pasukęs galvą.
Bet vistiek išsigandau, šuo dar labiau.
Mane išgąsdino šuo, kuris iškišo galvą balkone per grotas ir negalėjo ištraukt, nes bandė ištraukt bišk pasukęs galvą.
Bet vistiek išsigandau, šuo dar labiau.
- 2015 09 02, 01:46
Va čia tai išgyvenimas! Priminė ne per seniausiai įvykusį incidentą, kai mano šuo, būdamas vienas namuose, įkišo snukutį pro narvo grotų tarpelį ir įstrigo. Grįžus vos infarkto negavau, baisus dalykas. Dėkui die, iš to strioko įgavau titaniškos galios ir išardžiau tas grotas
Šuns nosikė nesvietiškai ištino, bet rimtesnių traumų pavyko išvengti :D
O mane šiandien išgąsdino rugsėjo pirmosios šventė univere. Klaikus išmėginimas! Visi tie prisistatymai ir panašiai. Siaubo per akis vienai dienai ;D
Kuroshitsuji rašė:Mane išgąsdino šuo, kuris iškišo galvą balkone per grotas ir negalėjo ištraukt, nes bandė ištraukt bišk pasukęs galvą.Bet vistiek išsigandau, šuo dar labiau.
Va čia tai išgyvenimas! Priminė ne per seniausiai įvykusį incidentą, kai mano šuo, būdamas vienas namuose, įkišo snukutį pro narvo grotų tarpelį ir įstrigo. Grįžus vos infarkto negavau, baisus dalykas. Dėkui die, iš to strioko įgavau titaniškos galios ir išardžiau tas grotas
Šuns nosikė nesvietiškai ištino, bet rimtesnių traumų pavyko išvengti :DO mane šiandien išgąsdino rugsėjo pirmosios šventė univere. Klaikus išmėginimas! Visi tie prisistatymai ir panašiai. Siaubo per akis vienai dienai ;D
- 2015 09 02, 08:45
O Dieve! ...
Dykra rašė:O mane šiandien išgąsdino rugsėjo pirmosios šventė univere. Klaikus išmėginimas! Visi tie prisistatymai ir panašiai. Siaubo per akis vienai dienai ;D
O Dieve! ...
- 2015 09 03, 23:39
Man visos (prievartinio) bendravimo situacijos baimę varo. Dabar rimtai svarstau, kaip čia tuos ketverius metelius pratempsiu
Na tai aš vėl temą pagyvinsiu, kaip matot, mano gyvenimas kupinas šiurpių patyrimų.
Va šiandien taip žemai praskrido lėktuvas netoliese, kad net oras sudrebėjo ir aš rimtai pagalvojau, kad štai, mus tuoj subombarduos. Dar spėjau nuliūsti dėl to, kad mirštu visai neherojiškai ir toli nuo šeimos. Išbalau kaip drobė, bent raudonis nuo veido dingo nuo įtampos dėl buvimo su nepažįstamais žmonėm (aš, be abejo, vėl apie universitetą
)
Vaiduk rašė:O Dieve! ...![]()
Man visos (prievartinio) bendravimo situacijos baimę varo. Dabar rimtai svarstau, kaip čia tuos ketverius metelius pratempsiu
Na tai aš vėl temą pagyvinsiu, kaip matot, mano gyvenimas kupinas šiurpių patyrimų.
Va šiandien taip žemai praskrido lėktuvas netoliese, kad net oras sudrebėjo ir aš rimtai pagalvojau, kad štai, mus tuoj subombarduos. Dar spėjau nuliūsti dėl to, kad mirštu visai neherojiškai ir toli nuo šeimos. Išbalau kaip drobė, bent raudonis nuo veido dingo nuo įtampos dėl buvimo su nepažįstamais žmonėm (aš, be abejo, vėl apie universitetą
)
- 2015 09 03, 23:48
Man ta mokykla, vidurine, kolegija aplamai kazkoks mistinis laikotarpis kaip is praeito gyvenimo nu
Dykra rašė:Vaiduk rašė:O Dieve! ...![]()
Man visos (prievartinio) bendravimo situacijos baimę varo. Dabar rimtai svarstau, kaip čia tuos ketverius metelius pratempsiu![]()
Na tai aš vėl temą pagyvinsiu, kaip matot, mano gyvenimas kupinas šiurpių patyrimų.Va šiandien taip žemai praskrido lėktuvas netoliese, kad net oras sudrebėjo ir aš rimtai pagalvojau, kad štai, mus tuoj subombarduos. Dar spėjau nuliūsti dėl to, kad mirštu visai neherojiškai ir toli nuo šeimos. Išbalau kaip drobė, bent raudonis nuo veido dingo nuo įtampos dėl buvimo su nepažįstamais žmonėm (aš, be abejo, vėl apie universitetą
)
Man ta mokykla, vidurine, kolegija aplamai kazkoks mistinis laikotarpis kaip is praeito gyvenimo nu
- 2015 09 03, 23:52
O prievartinis bendravimas kai nezinai nei kodel su tais zmonem bendrauji, nei apie ka, vien tam, kad taves kolektyvas nesmugdytu taip rugsejo pirma primine vaje koks tai stresas psichinis siaubas dar kai 18 buvo uzjauciu tave ir dziaugiuosi, kad to man nebera, galiu drasiai dabar siust nafik nepatinkanti
- 2015 09 04, 00:22
Dėkui už rūpestį, teks kaip nors atlaikyti šitas socializacijos pratybas
Aišku juokingiausia tai, kad įstojau į socialinius mokslus, kai aš tokia antisocial
Dabar pat lėkčiau iš ten, bet aplinkybės neleidžia. Kitais metais reiks perstot į filologyną turbūt, ten lyg ramiau truputuką :>
Aišku juokingiausia tai, kad įstojau į socialinius mokslus, kai aš tokia antisocial
Dabar pat lėkčiau iš ten, bet aplinkybės neleidžia. Kitais metais reiks perstot į filologyną turbūt, ten lyg ramiau truputuką :>
- 2015 10 20, 22:37
Moteriškė metanti knygas į konteinerį kaip šiukšles. Nesu knygų mylėtoja, bet kodėl taip žiauriai? Gal ir keista aš nes laikau namie ir apiplyšusias vaikystės ir neskaitomas knygas...
- 2015 10 23, 23:00
Hehe, aš irgi panašiai. Antisociali asmenybė studijuojanti socialinį mokslą. Bet man patinka ir aš specialiai iš ten nežadu išeiti (o ir gana taip daryti), idant pakelčiau savo social lygį bent truputį. Ten gi visos užduotys tai grupiniai darbai/projektai visokie, kas išvis man nepriimtina, bet va bandau bendrauti kuo daugiau visada, perlipti per save.
Dykra rašė:Dėkui už rūpestį, teks kaip nors atlaikyti šitas socializacijos pratybasAišku juokingiausia tai, kad įstojau į socialinius mokslus, kai aš tokia antisocial
Hehe, aš irgi panašiai. Antisociali asmenybė studijuojanti socialinį mokslą. Bet man patinka ir aš specialiai iš ten nežadu išeiti (o ir gana taip daryti), idant pakelčiau savo social lygį bent truputį. Ten gi visos užduotys tai grupiniai darbai/projektai visokie, kas išvis man nepriimtina, bet va bandau bendrauti kuo daugiau visada, perlipti per save.
An outcast.
- 2016 03 10, 14:59
Ir šiandien ir vakar išgąsdino palaidi šunys, nes jau yra sukandžioję porą k. mano spanieliuką.
- 2016 05 27, 12:56
Šian. vos negavau į galvą... Akmuo iš 2a. balkono skrido ir nukrito prie pat bato... Dydžio buvo sulig kumščiu.
Kažkoks septynmetis "linksminosi". Apšalau...
- 2016 05 27, 23:10
Busimas ligoniukas ko gero...
KunigaikštisMyškinas rašė:Šian. vos negavau į galvą... Akmuo iš 2a. balkono skrido ir nukrito prie pat bato... Dydžio buvo sulig kumščiu.
Busimas ligoniukas ko gero...
- Puslapis 2 iš 3
- 1
- ,
- 2
- ,
- 3