Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#58065 nes bijau, kad jei padarysiu ka nors ne taip, atleis per bandomaji laikotarpi kaip netinkama darbui
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#58069 nu o ką tu gali padaryt ne taip?
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#58071 elementariai butiperdaug nervinga. mane del nervu jei pastebi tai ramina tik farmacines veiklos vadove ir viena is jurisciu.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#58075 nu atvaziuosi, tai apraminsiu tau nervus liaudies priemonėm :D
Vartotojo avataras
Parašė costa
#58080 Medėja, o kiek tu laiko jau dirbi?? Kada baigsis tavo bandomasis laikotarpis??
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#58086 as dirbu nuo birzelio17, baigsis kai praeis trys menesiai. ar gali zmogu atleist jei jis susinervuoja be reikalo ir tai buna beveik kasdien?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#58090 o kuo pasireiskia susinervavimas?
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#58094 pakeltu tonu ir aiskinimusi ka kaip reikia daryti, nes tai amzinai nesutampa su pries tai buvusios administratores aiskinimais. ir daznu ejimu rukyt. paskui visu atsiprasau, bet mazai kas reaguoja
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#58099 tono stenkis nekelt. ir neatsiprasinek.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#58222 okiz. dar pakalbejau netycia su kita darbuotoja ir ji man visai ne i tema pasake, kad visas kolektyvas dziaugiasi, kad as komunikabili ir draugiska ir neapsimetineju saldzia. nu tai labai gerai. tikiuosi. dar atsikrauste Gintariniu vaistiniu ofisas ir vadovass jau perspejo mane, kad bus is jo uzduociu ir darbiniu, ir asmeniniu, visokiu, na, tai laukia idomus laikotarpis :) jei atlaikysiu visa tai, tai pasidarysiu priza - susitaupysiu litu ir susitaisysiu muzikini centra (naujo nenoriu, nes sita tevas dovanojo)
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#58260 čia rytdienai: iškuopti savo sąvartyną.

Paveikslėlis vyras sutvarkė namus, man liko tik indų krūva Paveikslėlis, supilti kurmį į visas kanalizacijos skyles ir susidėti daiktus...
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#60696 kurmio vis dar nesupyliau...
Vartotojo avataras
Parašė era
#63235 Susitvarkyti... Tuo pačiu ir užduotį įvykdysiu.. Reikia susitvarkyti.. Būtinai.. Iki dešimtos.. O aš vis dar čia.. Reikia.. Susitvarkyti.. Reikia.. Ech.. Sėkmės tau, era...