Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#53990 :D
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#53991 gerai čia pasakei :D
Vartotojo avataras
Parašė LinaS
Phobophobia rašė:
LinaS rašė:As nieko nekeisciau

Omg. Čia man kažkas nesuvokiama.
Kodėl nekeistum?

o kodel tureciau buvo daug geru ivykiu daug blogu kad ir kaip bekeisi viesvien jei tarkim noreciau keisti liga i kazka kita tada butu blogai is kitos puses idealaus gyvenimo nebuna todel kategoriskai nekeisciau nieko, viska ka gaunu ir blogo ir gero vertinu kaip aukstesnes jegos dovana,
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#64469 nebuti tokia silpna...
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#64553 nebuti tokia tingine
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#64602 Netureti tiek minciu
Vartotojo avataras
Parašė consvela
#64624 1) nustot pati sau tyliai svaičiot apie tai, ko niekada nebus ir 2) išmokt iki galo tikėt gerais man sakomais dalykais.
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#64631 mastyti nors kiek optimiskiau ,o ne vien juoda ... juoda.... ir juoda...
Vartotojo avataras
Parašė era
#64721 Yze, tavy aš pastebiu to optimistiškumo, tik tu jį slepi giliai.. Pameni, apie ką kalbėjom vakare?
Vartotojo avataras
Parašė nulis
consvela rašė:1) nustot pati sau tyliai svaičiot apie tai, ko niekada nebus ir 2) išmokt iki galo tikėt gerais man sakomais dalykais.

Išmok dabar patikėt, kad tu man labai patinki. =) Nors kartais dar painioju su smekla, nes atėjot panašiu metu, o svarbiausia, kad jūsų avatarai vienodi. Nepykit ant manęs, kad maišau. :(
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#65971 nenorėti raminančių
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#66638 noreciau buti kitoke, nekenciu saves, savo kuno, noriu atsikratyt jo, noriu buti kaip kiti normalus zmones, bet pokolkas neiseina :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Egidoška
#66641 noreciau ismokti myleti ir gerbti pati save.... :heart
Vartotojo avataras
Parašė consvela
nulis rašė:
consvela rašė:1) nustot pati sau tyliai svaičiot apie tai, ko niekada nebus ir 2) išmokt iki galo tikėt gerais man sakomais dalykais.

Išmok dabar patikėt, kad tu man labai patinki. =) Nors kartais dar painioju su smekla, nes atėjot panašiu metu, o svarbiausia, kad jūsų avatarai vienodi. Nepykit ant manęs, kad maišau. :(

B)