Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė era
#86792 Mano šiandiena prasidėjo vakar 22:30 :D Pradėjau dklubu :]
Parašė Indre
#87684 Pabudau ir pirma mintis - siandien pirmas egzaminas sioje sesijoje...jauciu baime ir nerima :x
Uzsikaiciau kavos...
Vartotojo avataras
Parašė Aurėja
#87778 Išgėriau tabletę nuo galvos skausmo... Paskui dar vieną. Tada - kavos. Taip prasidėjo mano diena.
Vartotojo avataras
Parašė era
#88168 Gerom dviem minutėm visiško palengvėjimo ir džiaugsmo. =)
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#88182 Atsikėliau 7:30, prigėriau ten kavų visokių ir visa kita... Išėjau jau atsispausdinti mažo tekstelio paskaitai... Nuėjau į kopijavimo centriuką... O ten nėra interneto. Reiškia, atsispausdinimo nebus, nes aš visada spausdinuosi iš interneto. Ką gi, grįžau namo... :D
Vartotojo avataras
Parašė Kerol
#88232 Geriau daug daug kapucino... Kol pajutau siluma. Ja jauciu iki dabar.
Parašė autumn
#88585 Jeigu nebūčiau visą naktį nemiegojus, sakyčiau, kad apturiu tą tokį normalų rytą. Kur ir normalūs žmonės kasryt turi. Su pusryčiais, kava, nevėlavimu, apsimąstymu, ką čia apsirengt, tvarkingu pasidažymu ir visu kuo.
Parašė autumn
#88586 Aš netgi pati išsiviriau košės, o ne ėdu kokį jogurtuką! Ir visiškai nesvarbu, kad čia ta košė, kur tris minutes verda ir jai jokių pastangų nereikia, tik po to bliūdus atšveist.
Vartotojo avataras
Parašė era
#88589 Internetu pradėjau... Internetu...
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#88605 Išgėriau kavos, paplepėjom su kambarioke, kad tingim kur nors eiti, kad lauke šalta ir kad visai smagu būtų dar pasivartyti lovoje. =) Ir išėjom į paskaitą... =)
Vartotojo avataras
Parašė Kerol
#88634 Ryte sugebejau normaliai pavalgyti :DD :DD :DD
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#88645 Šaunuolė, Kerol. :DD
Vartotojo avataras
Parašė Cleo_25
#90411 Šeštą paskambino vyras iš užsienio, prikėlė, tada nuėjau toliau miegot, pabudau 11:58 ir susinervinau, kad visą rytą pramiegojau :bloga
Vartotojo avataras
Parašė era
#90472 Aš pradėjau absurdiško sapno pasakojimu :)
Vartotojo avataras
Parašė Kerol
#90722 Ilgai ilgai miegojau... Miegojau jau tada kai diena ipusejo. Ir nenorejau keltis kad suprasciau jog gyvenimo traukinys vaziuoja...