Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė oksana
Medeja rašė:issiilsesiu ir pradesiu gyventi visai is naujo
O kaip tas turetu atrodyti Medeja -is naujo?
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#17284 Medeja is naujo - tai normali butybe su neiskreiptu poziuriu i gyvenima ir ypac i meile
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#17286 aaaaaaaaaa nu tai pirmyn =)
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Medeja rašė:Medeja is naujo - tai normali butybe su neiskreiptu poziuriu i gyvenima ir ypac i meile

Kaip idomu... :D Ir kaip gi tai atrodys?
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#17292 Nuo siandiena pradedu sportuoti pagal specdalinio programa... mokysiuos isgyventi dziunglese... dykumoje... o vasara mesiu darba ir isvaziuosiu autostopu i Afrika... =) Gyvenimas turi buti idomus... A, dar ivaldysiu aikido kovos mena ir ismoksiu kaldinti is marmuro skulpturas.... =)
ParašėMusical
Horacijus rašė:Nuo siandiena pradedu sportuoti pagal specdalinio programa... mokysiuos isgyventi dziunglese... dykumoje... o vasara mesiu darba ir isvaziuosiu autostopu i Afrika... =) Gyvenimas turi buti idomus... A, dar ivaldysiu aikido kovos mena ir ismoksiu kaldinti is marmuro skulpturas.... =)

O kur taip čia?
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Musical rašė:
Horacijus rašė:Nuo siandiena pradedu sportuoti pagal specdalinio programa... mokysiuos isgyventi dziunglese... dykumoje... o vasara mesiu darba ir isvaziuosiu autostopu i Afrika... =) Gyvenimas turi buti idomus... A, dar ivaldysiu aikido kovos mena ir ismoksiu kaldinti is marmuro skulpturas.... =)

O kur taip čia?

Kaip tai kur? Cia, namuose... :D Na gerai... siek tiek pakoreguosiu planus... sianakt gerai issimiegosiu... pradziai to pakaks... =)
ParašėMusical
Horacijus rašė:Kaip tai kur? Cia, namuose... :D Na gerai... siek tiek pakoreguosiu planus... sianakt gerai issimiegosiu... pradziai to pakaks... =)

Na miegas yra geras dalykas. Aš pavargstu kaip šuo, bet mažai miegu. Tad savaitgaliais miegu kaip lokys žiemą. Šiandien reikėjo keltis anksčiau kaip darbo dieną, nes reikėjo dirbti, tai dabar mano mažytė užduotėlė - neužilgo mauti į vonią, pasidaryti veiduko procedūras ir eiti miegoti
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė vikute

va cia tai uzduoteles... gerbtina, ka cia siukslintis kad pietus padarysi ar atsikelsi is lovos, jei veikt tai veikt :D

na horacijau, atiduodu pagarba tau uz toki sugebejima sypsena iziebt veide :super :flo =)
Parašė Perla
#17325 Sekmadienis:
Issiurbliuoti+
dulkes nuvalyti+
isplauti grindis+ mama tai uz mane padare+
laiptine nusluoti+
wc isvalyti+
vone sutvarkyti
stalciukus sutvarkyti
i kuprine knygas susideti
padaryti jogos uzsemimus
paguleti vonioje arba po dusu
nupuosti eglutes+
SURASYTI I CD FILMUS-nepavyks programa streikuoja-
isnesti siuksles+
stiklus nublizginti+
katino kraika pakeisti+
Paskutinį kartą redagavo Perla 2008 01 06, 16:48. Iš viso redaguota 6 kartus.
Vartotojo avataras
Parašė Sandra
#17361 01.05
Sudaryti sutarti
Isnesti siuksles
Atsveisti 5 plyteles;
Maisto

pradejau gudrauti...vyras atveze maisto, nes mes sergam, tai man nereikejo isvaziuojant jam igrudau 2 maisus siuksliu vel nereikejo nesti....

bet 5 plyteles atsisveisciau
o to ssutarties 2 diena nesudarau!!!
01.06
butinai:
Sutartis;
Plyteles;
issipesioti antakius....
Baznycia.
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#17395 papietauti... isgerti puodeli kavos... pasklaidyti laikrascius.. paguleti vonioje... vakare psikloti lova... =)
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#17398 Sandra labai kvaila klausima turiu :bloga o baznycioje nesalta?As isivaizduoju ,kad turetu,nes esu buvusi vasara -as susalau
Vartotojo avataras
Parašė vikute
oksana rašė:Sandra labai kvaila klausima turiu :bloga o baznycioje nesalta?As isivaizduoju ,kad turetu,nes esu buvusi vasara -as susalau

na siaip saltoka, ypac jei ji sena ir per sienas net pucia...o siaip vasara joa, salta buna joje, nes nei per kur saule juk neprisildo jos ;)
cia sory, vietoj sandros atsakiau :shock:
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#17459 viskas gerai Vikute-si kart nebausiu :D :sado