Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
happymouse rašė:nerimauju, kad šiandien reiks eit pas savo senąją psichiatrę (o su ja santykiai tikrai ne per geriausi buvo), nes maniškė atostogauja, o man vaistai baigėsi. tai neramu, kad susiginčysiu, leptelėsiu ką nors, kad neišrašys vaistų dviem mėnesiams.. :bloga

happymouse, man visiškai ta pati situacija šiandien buvo, bet pranislo. :achtung
Parašėhappymouse
#299107 man tai kažkoks nežinau, keistas jausmas, kažkoks pasipriešinimas, o tuo pačiu ir susitaikymas kyla :bloga :D
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#299142 nerimauju ,kad gadinasi naujas kompas ... :bloga
Parašėhappymouse
#299146 o aš dabar jau truputį sunerimau dėl savojo kompo.. jau senatvė jam, bet aš jį vis tiek kankinu :bloga
Parašėhappymouse
#299147 oi, ir dar dėl savo neįtikėtinos nuotaikų kaitos sunerimus
Vartotojo avataras
Parašė Kvepia_lelijom
#300896 dėl kitos savaitės darbų - reikia visokius biurokratinius reikalus tvarkyti, susijusius su darbu ir finansais. labai neramu dėl to..
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#301810 Nerimauju dėl savo kaklo, skauda, nesuprantu kur priežastis ar perpūtė ar miegodama kažką pasidariau, nežinau, neramu kiek dar tęsis tas skausmas. Norėjau aktyviau pagyvent savaitgalį, o dabar viskas neaišku...
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#301833 Man pooperacinės pasekmės trukdo gyvent. :bloga
Parašėhappymouse
#302609 Kažkaip baisu dėl vieno seno pažįstamo, kuris gan keistą žinutę fb papostino, - padėkojo šeimai ir draugams už viską ir atsisveikino... Ir gaila, kad aš čia bejėgė, nes jis kažkur užsieny
Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#302802 Dėl to, kad galiu tapti suaugusia boba. Aš visiškai nenoriu tapti suaugusia boba, kuri stovi prie knygyno kasos ir dalinasi kaip dabar viskas pabrango (ką šiandien girdėjau knygyne). :x
Parašėhappymouse
#303237 Nerimauju, nes šiandien ryte nesugebėjau iš lovos atsikelt (paskui galiausiai prisiverčiau - vieną koją, kitą, rankas ir atsidūriau keturiom ant žemės), nes depresūcha užpuolė, pradėjo visokios mintys į galvą lįst, dar grupiokę išgąsdinau, nes nepasirodžiau mokykloj ir į skambučius neatsakiau, bet paskui sugebėjau parašyt, kas kaip. Daugiausia gal nerimas dėl to, kad ar sugebėsiu atsilaikyt, kad aš tokia priklausoma nuo vaistų - neišgėriau laiku, kaip organizmas jau įprato, ir prasideda džiaugsmai. Ir dėl tų nesąmonių, kurios sapnuojas, nerimauju. Ir dar dėl to, kad per dvi savaites antras miežis išsikėlė. Grr :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Aurelijus
#303253 [quote="happymouse"]Nerimauju, nes šiandien ryte nesugebėjau iš lovos atsikelt (paskui galiausiai prisiverčiau - vieną koją, kitą, rankas ir atsidūriau keturiom ant žemės), nes depresūcha užpuolė, pradėjo visokios mintys į galvą lįst, dar grupiokę išgąsdinau, nes nepasirodžiau mokykloj ir į skambučius neatsakiau, bet paskui sugebėjau parašyt, kas kaip. Daugiausia gal nerimas dėl to, kad ar sugebėsiu atsilaikyt, kad aš tokia priklausoma nuo vaistų - neišgėriau laiku, kaip organizmas jau įprato, ir prasideda džiaugsmai. Ir dėl tų nesąmonių, kurios sapnuojas, nerimauju. Ir dar dėl to, kad per dvi savaites antras miežis išsikėlė.
Šiandien aš toks depresuotas, kad neturiu ką ir parašyt:
youtube.com/watch?v=lgT1AidzRWM
Vartotojo avataras
Parašė Lollypop
#304389 Šiandien neramiai jaučiuosi, nes pirmą kartą po ilgos pertraukos eisiu pas psichologę, vakare pradedu lankyti 3mėn kursus, kurie baigsis tik 22h, o ryt eisiu į Brian Tracy seminarą. Nežinau kaip viskas bus, kaip viską suspėsiu ir kaip seksis atlaikyti, kadangi 2-ra diena neišsimiegojau, o krūviai laukia nemaži..
Parašėliudnas
#304461 rytoj iš ryto einu pas odontologą, labai bijau, nes žinau kad tikrai skaudės.
Vartotojo avataras
Parašė suicaedere
#304463 O ką tokio tau darys ten, kad esi tikras dėl skausmo? jei ne paslaptis :)