Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė vikute
oksana rašė:viskas gerai Vikute-si kart nebausiu :D :sado

:o bebebe
Parašė Perla
#17947 nusikirpti nagus+
katinui nupirkti maisto+
pasitepti rankas kremu(nuo salcio)+
susideti i kuprine knygas+
pasidrozti piestukus+
susideti rytojui rubus+
parsisiusti filma laimingas atsitiktinumas+
uzsivesti vokieciu sasiuvini+
persirasyti vokieciu+
walio viska padariau koke as SAUNUOLE :flo :flo B) B) :D
Parašė Perla
#18028 Antradienis:
susikrauti knygas
nusimaudyti roziu ziedlapiuose
pasidaryti pilinga kunui ir ji nusisveisti
pasidaryti plauku kauke
antakius susitvaryti
nusidepiliuoti
Vartotojo avataras
Parašė coffee
#18373 taigi,šiandien tiesiog privalau parašyti du referatus.tušinuką į rankas.. :lakstau
uf dienelė nusimato,nebus laiko kada parintis :bloga
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#18374 Tai pirmyn ,parasyk kaip sekasi
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#18415 nuejau pas psichiatra, psichologa...ir bandau apmastyti pasiulyma grupine terapija lankyt...
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#18416 :super Tai gerai ,o kodel abejoji?
Vartotojo avataras
Parašė vikute
oksana rašė::super Tai gerai ,o kodel abejoji?

nedrasu man kazkaip reiksti psichologei savo jausmus, o cia dar nepazistamiem zmonem...
gal kas bande tokia terapija?
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#18424 As bandziau :dream: Bet 2 kartus meciau ir vel gryzau,bet galiausiai mane nusprende i grupine nebeleisti-sake stresa sukeliu kitiem :D bet kiekvienam individualiai ,tikrai pamegink ,verta,o be to 3 kartus turetum tureti individualius susitikimus
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
vikute rašė:
oksana rašė::super Tai gerai ,o kodel abejoji?

nedrasu man kazkaip reiksti psichologei savo jausmus, o cia dar nepazistamiem zmonem...
gal kas bande tokia terapija?

Nebijok, jie tokie patys psichai, kaip ir mes... =) gal dar net diesni... bus smagu... grupe... butelaitis... ikali, pasakai ka tais.... o po trecio rato jau ir atvirumo atsiranda daugiau... smagu... eik... as gal irgi eiciau... jei butu su kuom...
Vartotojo avataras
Parašė vikute
oksana rašė:As bandziau :dream: Bet 2 kartus meciau ir vel gryzau,bet galiausiai mane nusprende i grupine nebeleisti-sake stresa sukeliu kitiem :D bet kiekvienam individualiai ,tikrai pamegink ,verta,o be to 3 kartus turetum tureti individualius susitikimus

aha, sian dave lapa su visokiom taisyklem ir papasakojo kaip ten kas.bet kazkaip bijau atsivert as ten, o jei dar reiks kitiem ka sakyt, dar sukelsiu kam nors kokiu stresu?! kas tada>? kai jau ismes tadu nafi...sakysiu isvis pasveikt neina...
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#18432 Ne pupa uoga niekas nemeta siaip lauk ,tiesiog susidare pas mane ten situacija ,kad buvau jautri visai informacijai kuria gaudavau is kitu ,tiesiog sugerdavau kaip kempine,ir pradedavau pykti ant saves,bet tas pyktis issiverzdavo ant ju ir nusprendziau kad man pokolkas ten ne vieta,bet tikrai lankysiu veliau grupine
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#18435 Gydziausi psichoterapija ir as. Bet velniskai ja atmeciau... Pratylejau mazdaug keturis menesius ir meciau. Nes va visai kaip Oksana jauciau, jog pervargau ten sedeti ir tyleti, ir bijoti kalbeti. :( Bet siaip tiems, kurie ten kalba - padeda. Pabandyk... =)
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#18436 ech, gal pabandyt verta...mazu pades...
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#18442 Pamegink tikrai as tave palaikau