Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#143214 Dar pora tekto lingvistikos temų į priekį. :king
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#146299 Pasimokiau apie Baltušį ir Putiną. Ir sovietmečio smagybes apskritai. =)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#147237 Išsiaiškinau, kad šeši italų, ispanų ir net prancūzų kalbomis vienodai! :DD :)))
Parašė Keberiokst
#149357 Pasimokiau truputį aukštosios matematikos :kazokas Matricos :bloga bet pramušiau :DD
Parašė Sunrise
#149393 Pasimokiau, kad pirma juosta geriau nevažiuot, įvažiuojant į žiedą.... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė aukštai
#150470 truputį tolerancijos
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#152742 Pasiruošiau rytojau kritikos seminarui ir pusiau pasiruošiau teksto skaitymo seminarui (baigsiu ryt ryte). =)
Vartotojo avataras
Parašė MaDrUnK
#152758 Jog neverta man pačiam savimi pasitikėti, nes ir taip žinau, kad siekiu save tik nuvilti. Įdomu, kodėl taip yra. Kuo aš sau taip nepatinku, kad norėčiau sau negero daryti ir nieko nesistengti nei ištaisyti.
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#153089 Pasimokiau: "nepersokes griovio nesakyk op"
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#155472 Pasimokiau apie žodžių darybos klaidas.
Vartotojo avataras
Parašė aladdin sane
#156579 pasimokiau, kad buvusi pana gali imt ir sugadint naujus santykius..
Vartotojo avataras
Parašė comes
#159736 Jau kelinta karta turiu pamoka, jog nereikia zmonems daryti kazka gero.... Jie taves ne supras ir dar pazemins.... As norejau kaip geriau, be jokiu „užpakaliniu“ minciu - o viska isverte aukstelnika.... :(
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#159778 Visiška teisybė!! Net ir gerą žmonėms reikia daryti TIK kai jie patys paprašo! :da užtat ir atsirado posakis "meškos paslauga"
O aš išmokau sumegzti išvirkščiai iš kitos pusės, pati sumąsčiau :DD
Parašėnemoku
#160314 Kad galiu sugalvoti 100 priezasciu nesimokyt.