Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė consvela
#66487 Ten tik urbanistinis gamtovaizdis, bet palauk, tuoj... :)
Kaip erai, tai turėtų patikt :)
http://www.shashinka.net/pf.php?fid=26687
Ir dar ant draugo "accounto" sukrautos :D
Vartotojo avataras
Parašė era
#66490 Miaaaaau...
Net visas kailiukas pasišiaušė..
Gražu..
Vartotojo avataras
Parašė era
#66493 Aš įžūli, bet pavasarį gražiau :D
Vartotojo avataras
Parašė consvela
#66494 Aha, mano vestuvės buvo tokią dieną pavasarį... :) Dovana iš gamtos pusės :) Nors šiaip ruduo čia vėlokai fotografuotas, kai visi medžiai dar su lapais - spalvos net akis rėžia kartais.... :) Kažkur ir žiema mėtėsi, bet neberandu.
Va, dar 2006 Kalėdos Tokyo "subcenter" Shinjyuku-ku http://www.shashinka.net/pf.php?fid=25278
Vartotojo avataras
Parašė consvela
#67601 Juozapai Juozapai, iš kur pas mane tiek daiktų??? :bloga Didžiulis papildomas lagaminas, dar NIEKADA neturėjau TIEK bagažo :bloga Tikiuosi, niekas nepasimes :D
Vartotojo avataras
Parašė costa
#67712 Mane eilinį kart nustebino, vis dar stebina ir, matyt, niekada nenustos stebint žmogaus nejautrumas. Žmogaus nenoras matyti ir suprasti šalia esančio. Žmogaus nedėkingumas. Žmogaus neatsakingumas. Žaidimas kitų gyvenimais. Ir nesuvokimas, jog norėdami išlikti mes privalom pamiršti save ir rūpintis vieni kitais.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#68988 Koks greitas iš tikrųjų pas mane internetas... Vis galvojau keisti planą, o užteko parsisiųsti mozzilą... =) :DD
Vartotojo avataras
Parašė TR
#68992 Tai, kad po totaliai depresinės nakties dieną visgi sugebu būti pusėtinos nuotaikos. šviesus paros metas yra gėris. galėtų niekada netemti :( .
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#69080 sese. pagamino pusrycius mum visom :super
Vartotojo avataras
Parašė Kerol
#69352 Maloni bendrosios praktikos gydytoji. Daktarai - ne baubai :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#69383 mano psichologe labai patiko pokalbis ji viska aiskei papasakojo, galejau klausti ko noriu :)))
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#69384 Isprase mano vaikas knygute jam nupirkt, su akutem, grazi tokia, apie kates namus. Parnesiau namo, emiau skaityti, mano vaiko akys vis labiau apvalejo, o man panasu reik lietuviu kalba pasitobulint. Negaliu nepasidalinti su jumis siuo sedevru

zodziu bla bla kate nama state o zverys padejo: toliau cituoju:

Kate state namelius...

Zvirblis rinko šakalius, pempė spardė kakalius
briedis ropes rentė (cia kaip?), , Ežys sopes kentė (vargšas)
Genys tvorą kalė, ožys puzrą malė (isivaizduoju procesa), meška lepšiais ramstė, vilkas šakom dangstė...."

"...Briedis kreklus (super) sukilojo , varnos samanom apklojo, šakom dangstė, karnom rišo (kas do daiktas? ), plyšius kiminais užkišo..."

zodziu pastate chebryte stai toki afigenna namelioka (cituoju):

"Nuostabi kates pilis, nieks tokios nepastatys:
Kaip kukurbezdis aukštumo ( nu, dangoraizis), kaip smilgiakotis platumo , bimbalo ryklės erdvumo (baisiam sapne nesugalvociau) , zvimbalo gerkles skambumo , musmirėm ramstytos, skujom aptaisytos , tartum lepšė - taip tvirtos (ale tikrai ), tartum krepšė (cia kas per fignia) paspirtos !

nu gal as lietuviu kalbos nemoku bet sedziu ir balsu zvengiu
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#69386 :D :D :D :D :D Tekstas super, bet tavo komentarai damušė, garbės žodis, damušė!!! :D :D :D :D :D Oj, mama, negaliuuuu!!!! :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#69388 Zvirblis rinko šakalius, pempė spardė kakalius
briedis ropes rentė (cia kaip?), , Ežys sopes kentė (vargšas)
Genys tvorą kalė, ožys puzrą malė (isivaizduoju procesa), meška lepšiais ramstė, vilkas šakom dangstė...."

Čia skamba kaip aprašymas tokių gerų "rebiatų" rimtos "razborkės" :D