Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#327424 comes ateik į mano dienoraštį , gal pralinksminsiu ... nemėgstu ir aš rudens ... šaltas vėjas ,lietus , trumpos ir niūrios dienos ...:)
Parašė Dominyka
comes rašė:Neramu del rudenines depresijos... labai liudna.. niekuo negaliu saves pralinksminti... nieko nebenoriu.. viskas per prievarta.. Dieve, kaip sunku... :verysad:

O tau visada labiausiai pablogeja rudeni? Ziema susitvarko? Geri ad?
Vartotojo avataras
Parašė comes
Dominyka rašė:
comes rašė:Neramu del rudenines depresijos... labai liudna.. niekuo negaliu saves pralinksminti... nieko nebenoriu.. viskas per prievarta.. Dieve, kaip sunku... :verysad:

Biski padidinau doze AD. Gal bus lengviau. kazkaip labai staigiai paumejo... visai nesitikejau. Kaip ziema... nepamenu... :( ... bet pavasaris irgi sunkokas... kokia as nevykele...
Parašė Dominyka
comes rašė:
Dominyka rašė:

Biski padidinau doze AD. Gal bus lengviau. kazkaip labai staigiai paumejo... visai nesitikejau. Kaip ziema... nepamenu... :( ... bet pavasaris irgi sunkokas... kokia as nevykele...

O man irgi staigiai paūmėjo, pries kokia savaite. Irgi noru nebera, niekas nedžiugina. Ad negeriu, nes laukiuosi, tai reikia kazkaip stengtis vis save nuteikinėti. Sunku labai taip gyvent. Tu bent jau ad gali gerti ir laukti pagerėjimo, o as visai nežinau kaip visa tai iskest...
Vartotojo avataras
Parašė Zaza
#328556 Nerimauju dėl to, kad esu aklavietėje.
Parašėvarliuke
#331124 Nerimauju dėl to ,kad kažko nerimsta širdis :(
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#333358 Suvokiau, kad aš sociofobė. Tai įvardinus pagaliau visam mano keistumui yra paaiškinimas.
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#334316 Arba aš sapnuoju, arba mano plančelė kvailioja. Vakar ryte pažiūrėjau kiek per naktį pasikrovė, rodė pusė baterijos, o, kai gryžau iš darbo, ta pusė jau buvo kažkur pradingusi - rodė, kad baterija tuščia, tai palikau krautis. O šiandien ryte išvis juodas ekranas buvo, nors pagal viską, kai plančetė įjungta į maitinimo šaltinį, o ji pati išjunkta, turi rodyti ekrane baterijos ikonėlę, paspaudus įjungimo mygtuką, niekas nesidarė, pabandžius ištraukt įkroviklio kištuką, biškelį taip palaikyt ir po to vėl įkišti, visvien juodas ekranas ir jokios įkonėlės.. Žodžiu, jaučiu, jog mano plančelė jau paskutinį kvapą išleido, nors garantija dar nesibaigė... Jei tikrai sugedo, tada man riesta, nes plančetė už tėvo pinigus pirkta.
Parašė Deode
#334324 Tai gal tesiog pakrovėjas sugedo? Man buvo su telefonu. Pakeičiau pakrovėją, pradėjo veikti.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#334535 Gera darba pasiule , tik kad visai kitas lietuvos galas butu , kaip visa laika :D siaip toks dabar nezinau ka daryt , ar sutikt ...
Parašė fikusas
#334581 nerimuoju del to kad nesugebu davaziuoti iki universiteto beveik visada :D pvz. siandient apledejusia masina su nagais gramdziau, aisku nieko nenugramdziau :D ir vaziuojant valytuvas nuskrido
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#335121 Nerimauju, ar duos ligoninej vegetariska maista, ar teks pusbadziu gyvent :?
Vartotojo avataras
Parašė saugokisvynies
#335124 Pala pala, o galvoji jei tu ten iš lekštutės žolytes išrinksi tavo likusį maistą kažkas su valgys? Nu gal jeigu paskerdė gyvulį kažkas tai dėl kažko, gaunasi skerdimas be prasmės, plius nesijaudink, kažin ar ten mėsos yra, 99% skrepliai.
Parašė changing
saugokisvynies rašė:Pala pala, o galvoji jei tu ten iš lekštutės žolytes išrinksi tavo likusį maistą kažkas su valgys? Nu gal jeigu paskerdė gyvulį kažkas tai dėl kažko, gaunasi skerdimas be prasmės, plius nesijaudink, kažin ar ten mėsos yra, 99% skrepliai.

gal trolinimui susirask kokį counter-strike forumiuką