Moderatorius: Astro-Meška

ParašėŠiršė
#288594 Sapnavau, kad rašau kolį pas vieną nelabai mėgstamą dėstytoją. Man rašant kitiems, jau atsiskaičiusiems, jis kažką pasakoja. Nekreipiu dėmesio. Tačiau bepasakodamas dėstytojas pradeda rodyti kažkokį trumpą filmą. Nustoju rašyti ir žiūriu.
Rodo paauglį berniuką. Jis eina gatve greta mokyklos, aplink gana tuščia, berods tamsiai apsirengęs, žodžiu, paauglystė, ir tiek. Ir fone skamba muzika, tokia liūdna liūdna, kažkas vokiškai dainuoja: "jis tikrai negalėjo to išsigalvoti". Aš supratau, kad tai, ko jis negalėjo išsigalvoti, yra liūdesys. Ir mane taip traukė žiūrėti į tą berniuką, ir ta daina tiesiog vidun smelkėsi.
Pabudus įdomu pasirodė tai, kad tame sapne "išsigalvoti" man reiškė žodis ausmachen. Vokiečių kalboje ausmachen tokios reikšmės neturi. Dažniausiai jį vartoju sakydama "išjungti". Tad sapne galvojau, kad tas berniukas negalėjo liūdesio išsigalvoti, o išties tai jis negalėjo ji "išjungti" - paleisti, atsikratyti.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#290762 Kad gimdysiu tuoj.... Prabudau ir nesužinojau kas gimė....
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#290805 Kad man dure su peiliu i sona...is nugaros puses...
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#291029 Man aplamai sapnuojasi nerealūs sapnai. Norisi gyvent juose.....
Parašėhappymouse
#299090 sapnavau, kad kolegė nusikirpo plaukus (o aš to nepastebėjau) ir kad į radijo studiją įlėkė skunkas, pasimalė ir pabėgo :D
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
#299094 Šiaip gal ir kvaila, bet dažnai sapnuoju, kad bendrauju su valstybių vadovais. :bloga Pvz. su Michailu Gorbačiovu sapne gėrėme degtinę. :DD :D
Parašėhappymouse
#299326 sapnavau, kad mane vežė gimdyt, jau buvau sugalvojus, kad jei gims berniukas bus Gabrielius, o jei mergaitė - Lina, bet galiausiai pabėgau pro langą iš ligoninės ir taip nieko ir nepagimdžiau :D
Parašė trist
#299340 sapnavau, kad susipažinau su kunigo dukra ir pradėjom artimai bendraut :bloga
Vartotojo avataras
Parašė enya
#299718 Mirusius žmones, kurie nežinojo, kad yra mirę ir su manimi kalbėjo
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#300892 Sapnavau ,kad prieme i univera , net nesitikiu , kad vf priims su tokiu atestatu ner sansu .
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
DeVilbiss rašė:Sapnavau ,kad prieme i univera , net nesitikiu , kad vf priims su tokiu atestatu ner sansu .

Egzaminai prasti? Ir aš nesitikiu, bet palikau sąraše univerą vien todėl, kad nebuvo nurodytas balas stojimo.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#301194 Kad mane vyras užmušti norėjo. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#301196 daug daug pinigu ...
Parašė Ritė
#301199 Virš mėnesio sapnuodavau tik košmarus. O šiąnakt (ryte jau) susapnavau, kad pabundu sodyboj, mano plaukai stebuklingai ataugę ilgi, tiesūs, tvirti ir sveiki. Apsidžiaugiau, atsikėlus nuėjau į kitą kambarį, draugė dar nemiegojo, tai paprašiau nufotografuot mano kasą. Puikus jausmas pintis kasas, kaip to pasiilgau.. Žinojau, kad sapnas, žinojau, kad nuostabus stebuklas ir svajonės išsipildymas.. Bet buvo gera sapnuoti, džiaugtis ir negalvoti apie tai, kas bus, kai pabusiu. Bent trumpam pailsėjau.