Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#398529 Bandyk gert puse tabletes, kai pasikeite orai is karscio i salti ir man galva skaudejo kelias dienas.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#398540 laukti ne atsakymas, galima skaityti knygą, žiūrėti filmą, eiti pasivaikščioti, kam nors paskambinti, tiesiog ieškoti kaip užsimiršti ir pasinerti į veiklą.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#398543 Laukimas labai padeda susitaikyti su zaisdom, nezinau, kodel jum taip neatrodo :bloga Sielos zaizdas, kad pagydyti, tai reikia laukti ir ramiai buti, tada su laiku uzsipildo ta zaisda ar kazkas tokio, o veikimas labiau psichinej sveikatai tinka, kad nekristum zemyn taip skaudziai. Bet zinokit, kad pakylti ir nukristi yra normalu, cia ne nuotaiku sutrikimas, o visatos desnis...Jei zmogus gyvena be to desnio, kaip tik rodo problemas, musu dabartinej globalioj kulturoj.
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#398545 kaip tik apie praeiti pradedu galvoti, tuoi atsiranda sielos skausmas, tokstas mano gyvenimas buvo, gal kitiems atrode kad pas mane viskas gerai, bet viduje jauciausi labai blogai
Vartotojo avataras
Parašė emar
#398552 Būti reikia dabar. Kvėpuoti, pajausti ir regėti. Dabar. Atgal negrįši ir ateities nenumatysi. Brangiausia akimirka yra dabar.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#398554 Visi grįžtam ir tada prasideda analizė. Bet mūsų pačių valioje grįžti į dabartį. Aš darau pratimą - užuosti kvapą, esantį aplinkui, paliesti kelis daiktus ir pajausti gruoblėtumą, plaukuotumą ar dar kažką, įsižiūrėti į kelis daiktus, jų spalvas, išgirsti aplink esančius garsus ir išskirti juos. Kartoju tol, kol atsikvošiu :) Ir tada lengviau.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#398563 Tai tik parodo, kad esam zmones, o ne gyvuliai, kurie tik dabartim gyvena. Bet musu problema, kad zmogaus psichika nepritaikyta taip mastyti, gaunasi ''salutiniai poveikiai''