Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#342734 Nenoriu liūdint, bet blogiiau visad gali būt. Kaip ir geriau.
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#345158 Nerimauju dėl ateities , nes moku tik viską sušikti . Per depresijas ir soc.fobijas, nesugebu nei mokytis, nei dirbti . ir nie nežinau kokia kryptimi mano gyvenimas eina , išvsi savo egzistencija vargiai galėčiau pavdinti 'gyvenimu'
Vartotojo avataras
Parašė silvinija
#347619 Aš nerimauju, kad aš gal būt nesergu, o... o esu tokia - nenormali iš prigimties.. ir jokie vaistai man nepadės, jokie pokalbiai, jokios terapijos... nes nei nepamenu ką reiškia būti normaliai, na turėti tikslą, džiaugtis, gyventi, kažko norėti... aš nepamenu kaip taip būna..
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Anitezė rašė:Šiandien man neramu neramu dėl visko. Dėl mokslų, dėl ateities, dėl meilės...
Taip nerimauju, kad net jėgos senka...

Laikykis! :)))
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
silvinija rašė:Aš nerimauju, kad aš gal būt nesergu, o... o esu tokia - nenormali iš prigimties.. ir jokie vaistai man nepadės, jokie pokalbiai, jokios terapijos... nes nei nepamenu ką reiškia būti normaliai, na turėti tikslą, džiaugtis, gyventi, kažko norėti... aš nepamenu kaip taip būna..

Vaistai gydo tik kuna sielai gyvenima galima geriausiu atveju tik palegvinti. Gal zinai ta mita kai deive po mirties sveria sielos svori? Ir pats tokioj situacijoj nezinau :(
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Anitezė rašė:Šiandien man neramu neramu dėl visko. Dėl mokslų, dėl ateities, dėl meilės...
Taip nerimauju, kad net jėgos senka...

Tai tavo svajones. Savo daktaroes zodzius pasakysiu. Musu ligoniukai kaip ir gali bet kaip ir negali. Mum kazkaip neiseina tiesiog cia nesusiveda i vietas gyvenimas sunku pasakyt kodel taip yra...
Parašė Deode
#348875 Kad nepasveiksiu iki mokslų. Turiu plaučių uždegimą, ryt guliuos į ligoninę. Nauja sesija už nosies, nenoriu praleist paskaitų. Dabar man labai blogai, liejasi vaizdas, o krutinė kai skauda... tikrai nelaiku, velnias.
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
Deode rašė:Kad nepasveiksiu iki mokslų. Turiu plaučių uždegimą, ryt guliuos į ligoninę. Nauja sesija už nosies, nenoriu praleist paskaitų. Dabar man labai blogai, liejasi vaizdas, o krutinė kai skauda... tikrai nelaiku, velnias.

Kartais pasitaiko kad nelaiku viskas užklumpa, bet svarbiausia pasveikti dabar ir nerimas pasveikti nepadeda, o apsunkina sveikimą. Taip kad dabar manau bandyk atsipalaiduoti, kažką malonaus paskaityti, jei yra galimybė pasimokyti ką kursiokai dabar mokosi.
Vartotojo avataras
Parašė Akvilė.
#349056 noriu ir eit kur nors, važiuot, būt su žmonėm, bet kartu ir jaučiuos kaip pats neįdomiausias žmogus. Toks durnas jausmas, kad va pakvietė, bet tiesiog dėl to, kad pasakiau kad sėdėsiu visą savaitgalį namie - iš gailesčio.O iš tikro tai ten ne mano chebra, net ne mano amžiaus grupė, ir visus greit užknisčiau, tai geriau užsiknisinėt vienai
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Akvilė. rašė:noriu ir eit kur nors, važiuot, būt su žmonėm, bet kartu ir jaučiuos kaip pats neįdomiausias žmogus. Toks durnas jausmas, kad va pakvietė, bet tiesiog dėl to, kad pasakiau kad sėdėsiu visą savaitgalį namie - iš gailesčio.O iš tikro tai ten ne mano chebra, net ne mano amžiaus grupė, ir visus greit užknisčiau, tai geriau užsiknisinėt vienai

Teisingai :) Jei ne tavo vieta tai ner ten ir ko eit.
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#349073 Nesutinku, kas iš to sėdėjimo vienumoje. Patirtis bendraujant ne tik kad ne su savo amžiaus žmonėmis ir su visokiais žmogų turtina, va čia ir slypi žmoguje kodėl kiti žmonės kažkuom užknisa ar užkabina, tai proga pažinti save, ko nepriimi kituose, gal nepriimi savyje. Iš kitokių žmonių sužinai ir kitokios informacijos ne vien tik iš tau įdomių ar bendraamžių, tai leidžia labiau suvokti realybę, sužinoti. Be to lavinami bendravimo įgūdžiai.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Emocija rašė:Nesutinku, kas iš to sėdėjimo vienumoje. Patirtis bendraujant ne tik kad ne su savo amžiaus žmonėmis ir su visokiais žmogų turtina, va čia ir slypi žmoguje kodėl kiti žmonės kažkuom užknisa ar užkabina, tai proga pažinti save, ko nepriimi kituose, gal nepriimi savyje. Iš kitokių žmonių sužinai ir kitokios informacijos ne vien tik iš tau įdomių ar bendraamžių, tai leidžia labiau suvokti realybę, sužinoti. Be to lavinami bendravimo įgūdžiai.

1. Pradzioj tai gali but per skaudu, todel geresnis variantas but vienumoj.
2. Paskui gali pradet ieskot savo vietos.
Vartotojo avataras
Parašė escapethereality
#349979 , nes man tikrai reikia apsilankyti pas psichiatrę, bet aš bijau, nes esu per daug teatrališka ir apie savo problemas dažniausiai pasakoju kaip apie tam tikrus pokštus, galiausiai net neišsakau visko, kas manęs neramina, nes prieš žmogų aš jaučiuosi visiškai niekis ir tos problemos tarsi tampa bevetėmis, dėl šios priežasties manęs negali suprasti ir įvertinti mano būklės. aš net suprantu, kad iš išorės atrodo, kad aš juokauju, net pasakodama apie savižudybės planus aš juokiuosi. negaliu bendrauti su žmonėmis, negaliu jiems išsakyti savo tikrųjų jausmų, todėl jie visada man sako, kad tau pagerės.
ir, greičiausiai, jie net nesupranta, kokiame giliame dugne aš jau esu. ir kartais atrodo, kad vienintelis būdas jiems tai parodyti, yra savižudybė.