- 2016 12 18, 16:44
Šiandien neužsivedė automobilis. Išsikrovė akumuliatorius. Labai susinervinau. Man mašina sukelia daug streso. Nelabai turiu ką šalia, kad padėtų susitvarkyti. Na bet šįkart padėjo pusseserės draugas. Atvežė pakrovėją. Tuo pačiu paprašiau, kad pasižiūrėtų ar užtenka tepalų ir pasirodė, kad jų beveik nėra. Jis aišku pasibaisėjo, sakė, kad nesupranta kaip išvis mašina važiuoja. Žodžiu liepė susižinoti kokių tepalų reikia ir ryt būtinai užsipilti. Ką tik jie išėjo namo. Jaučiuosi labai prastai dėl šito. Jau gal dvi savaites niekur nevažiavau su mašina, tepalus tikrinau vasaros pabaigoje, vis dar niekaip neužsipilu žieminio langų skysčio, nesutepiau gumų silikonu, nors jau nekartą buvo užšalę durelės ir spynelė. Aš savimi sunkiai pasirūpinu, o ką jau kalbėti apie mašiną. Taigi dabar sėdžiu ir nerimauju, kas bus rytoj su taip tepalais ir t.t. Ateina dar didesni šalčiai... ryt man dar laisvadienis, tai privalau pagaliau paruošti automobilį žiemai. Jaučiuosi kvailai, kad taip elgiuosi. Juk žinau, kad taisymas gali daug atsieiti, jei ką sugadinsiu...
We tame our inner demons in a dance routine...
until we learn to live with them...
we dance in our chains...
until we learn to live with them...
we dance in our chains...

man tai kazkaip yra, kad nei pilnatis veikia mane, nesvarbu kad 13 ir penktadienis, mane tie dalykai neglumina.
kiek žinau Tomai, tau skaičiai patinka