Moderatorius: Astro-Meška

Parašė Christine
#361003 Šiandien neužsivedė automobilis. Išsikrovė akumuliatorius. Labai susinervinau. Man mašina sukelia daug streso. Nelabai turiu ką šalia, kad padėtų susitvarkyti. Na bet šįkart padėjo pusseserės draugas. Atvežė pakrovėją. Tuo pačiu paprašiau, kad pasižiūrėtų ar užtenka tepalų ir pasirodė, kad jų beveik nėra. Jis aišku pasibaisėjo, sakė, kad nesupranta kaip išvis mašina važiuoja. Žodžiu liepė susižinoti kokių tepalų reikia ir ryt būtinai užsipilti. Ką tik jie išėjo namo. Jaučiuosi labai prastai dėl šito. Jau gal dvi savaites niekur nevažiavau su mašina, tepalus tikrinau vasaros pabaigoje, vis dar niekaip neužsipilu žieminio langų skysčio, nesutepiau gumų silikonu, nors jau nekartą buvo užšalę durelės ir spynelė. Aš savimi sunkiai pasirūpinu, o ką jau kalbėti apie mašiną. Taigi dabar sėdžiu ir nerimauju, kas bus rytoj su taip tepalais ir t.t. Ateina dar didesni šalčiai... ryt man dar laisvadienis, tai privalau pagaliau paruošti automobilį žiemai. Jaučiuosi kvailai, kad taip elgiuosi. Juk žinau, kad taisymas gali daug atsieiti, jei ką sugadinsiu...
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#361009 Technikines autoservise paprasyk, kai nepraeisi ir kai jie sakys ko reikia prasyk kad uzrasytu nes as moteris pati nesuprantu arba pati uzsirasyk gali liept nusipirkt arba autoservise ten pat gal sutvarkys. Jei nera pinigu vaziuok be technikines, bet rizika avarijai nemaza ir bauda didoka.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#363337 Nerimauju nes šiandien sausio 13- penktadienis... man visada nesiseka tokią dieną, ir kvailą baimę igijau. Kad kažkas labai nepasiseks man šią dieną.. :sos:
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#363347 na paulina neziurek i kalendotiu :))) man tai kazkaip yra, kad nei pilnatis veikia mane, nesvarbu kad 13 ir penktadienis, mane tie dalykai neglumina.
Parašė Tomas2222
paulina rašė:Nerimauju nes šiandien sausio 13- penktadienis... man visada nesiseka tokią dieną, ir kvailą baimę igijau. Kad kažkas labai nepasiseks man šią dieną.. :sos:

1+3=4 nera cia ko nerimaut.!
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#363357 man dabar nerimas del masinos, dvi savaites eileje pas meistra laukti ir tas dvi savaites nerymausiu, nors logiskai pagalvojus, ko nerimauti! juk nieko as nepagreitinsiu.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Kovotojas rašė:na paulina neziurek i kalendotiu :))) man tai kazkaip yra, kad nei pilnatis veikia mane, nesvarbu kad 13 ir penktadienis, mane tie dalykai neglumina.

Stengiuos neziuret, net lapelio nenuplesiau nuo plesamo kalendoriaus, man dar sausio 12-oji :aciu
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Tomas2222 rašė:
paulina rašė:Nerimauju nes šiandien sausio 13- penktadienis... man visada nesiseka tokią dieną, ir kvailą baimę igijau. Kad kažkas labai nepasiseks man šią dieną.. :sos:

1+3=4 nera cia ko nerimaut.!

O ką skaičius 4 turėtų sakyti? :) kiek žinau Tomai, tau skaičiai patinka :)
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Kovotojas rašė:man dabar nerimas del masinos, dvi savaites eileje pas meistra laukti ir tas dvi savaites nerymausiu, nors logiskai pagalvojus, ko nerimauti! juk nieko as nepagreitinsiu.

Teisingai, nelabai yra čia ko nerimauti. Svarbu, kad eilę užsiėmęs :da
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Tomas2222 rašė:As isviso neziurau i kalendoriu... bent jau stengiuos!
4 fizine sveikata. Istikro kaip paziuresi, skaiciu pradejau nekest :D

Kodėl pradėjai skaičių nekęst? :D
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#363370 Dar nepamiršk, ka šiandien ir pilnatis :D Nieko tie skaičiai nereiškia. Geriau prisiminkime žuvusius už mūsų laisvę.