tai sugalvojau lipti viena auksta i viena puse tada apsisukti ir lipti i kita ir tada nulipau i apacia
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: Astro-Meška
Nepasitikinti rašė:Syryt sapnavau, kad vaziavau autobusu ir velniskai sviete saule, nejo pasislepti, negalejau pakilti is vietos. Sapnavau, kad stotelej bandau pasislepti nuo saules, bet ji vis mane pasiveja ir seselio nelieka, o ta saule tokia nemaloni.... O pabudus is tikro i mane taip nemaloniai sviecia saule ir neleidzia miegoti... Va taip mane pazadino- per sapnus.
Nepasitikinti rašė:Kad vyriskis silpnina ir atima energija visa tai tiesa ir zinau ta ir jauciu, bet kol kas taip patogiau... Ne antra puse cia ir ne joks draugas. Bet kol kas nieko keisti yra geriau, bent jau finansiskai, o dvasiskai istversiu.. Stresas, itampa mano kasdienybe.
tai širyt toooks pozityvas man
darbe sėdžiu ir savam kailį netveriu silvinija rašė:Šianakt sapnavau, kad labai romantišką sapną.. tiksliai nepamenu apie ką, pamenu tik jausmą, kad buvo laaabai gerakažkoki pranešimą skirtą man perskaičiau ir pilve atsirado drugeliai
darbe sėdžiu ir savam kailį netveriu
Nepasitikinti rašė:Siandien tai sapnavau, jog labai sunkiai knyga skaitau, prisiversdama...
silvinija rašė:Šianakt sapnavau, kad labai romantišką sapną.. tiksliai nepamenu apie ką, pamenu tik jausmą, kad buvo laaabai gerakažkoki pranešimą skirtą man perskaičiau ir pilve atsirado drugeliai
darbe sėdžiu ir savam kailį netveriu
Geras sapnas, dar su tokiu poveikiu
įdomu, kas tame pranešime buvo parašyta?
Nepasitikinti rašė:Syryt sapnavau, kad vaziavau autobusu ir velniskai sviete saule, nejo pasislepti, negalejau pakilti is vietos. Sapnavau, kad stotelej bandau pasislepti nuo saules, bet ji vis mane pasiveja ir seselio nelieka, o ta saule tokia nemaloni.... O pabudus is tikro i mane taip nemaloniai sviecia saule ir neleidzia miegoti... Va taip mane pazadino- per sapnus.
O tai, kad sapne negalėjai niekur pasislėpti susiję su tuo, kad realiai fiziškai tu buvai nejudri, lengvai pasiekiama "plėšrūnei" saulei