Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė kycka
#389336 Šiandien aš nerimauju dėl savo darbo ir karjeros perspektyvų. Dirbau kelis metus su viena sritim, darbas įvairus, įdomus. Svajojau, kad turėsiu komandą, vykdysim projektus. Būsiu ne tik konsultantė, bet ir lead'as. Daugybė laiko sugaišta įtikinėjant, kad board'as investuotu, nes visi mato perspektyvas. Įtikinom. Sritį perduodą į kitą skyriu ten esančiai komandai. Tai, kad suprasti, kaip šiuo metu jaučiuosi - lyrinis analogas:

turėjo ūkininkas arklį, mylėjo jį. Kaip vienas sugebėjo, tai jį ir puoselėjo. Kaimynams žemes paardavo, kituose kaimuose papasakodavo kokį jį nuostabų turi, tie ir atvažiuodavo prašyti, kad irgi suartų dirvas. Kai ateidavo laikas, tam arkliukui ir pasagėles pakaldavo. Bet atėjo kolchozas, arklį pasiėmė. Nuo šiol jis priklauso jam. Ūkininkas turės papasakoti kaip arklį prižiūrėti kolukio pirmininku, kuris apie arklius nieko neišmano. Taip pat ūkininkui pasagėlių kalti jau neteks. Ir arti turbūt nebe. Beje, kadangi ūkininkas nebeturi arkliuko, tai jam ir ūkio nebereikia. Teks persikraustyti iš vienkiemio į daugiabutį. O vat iš ten ir galės pasakoti kaimynams, kaip dabar gerai arkliukas kolchoze gyvena, kad jį galima iš ten nusisamdyti. Taip jis gali papasakoti kitiems, kaip arklius auginti, prižiūrėti, kokius noragus naudoti, kad dirva gerai būtų suarta, gal kada ateiti kokiam kaimynui į talką, jei tik jis pinigėlio duos. Nes jis juk arklių ekspertas. Arba papildomai pareklamuoti balnus, kamanas, šieną, kurį matė kolchozo sandėliuose. Bet ir tai, jei tik namo pirminikas išleis į lauką. :(

ps. šiandien stresas pramušė antidepresantus ir neišsilaikiau neapsiverkus. Retai keikiuosi, bet šiandien sušikta diena.
Parašė Mersas
paulina rašė:Aš taip pat tame naudos nematau. Geriau bent po truputį judėt į priekį, stotis, o ne savęs gailėtis.

o, tu manai taip paprasta, kartais juk tiesiog nusvyra rankos ir tiek.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#389358 Laikykis, kycka, katinas siuncia linkejimus murkdamas :)
Vartotojo avataras
Parašė kycka
#389368 Dėkui už palaikymą. Tikiuos rytas bus už vakarą protingesnis ir įžvelgsiu naujas galimybes visų tų pokyčių pasekoj. Tiesiog depresijos fone, kai ir taip jėgų bei stimulo ir motyvacijos nėra, tokie pokyčiai yra daugiau nei iššūkis. Esu pervargus. Perdegus. Noriu atostogų. Ilgų... Noriu namo pas tėvus, kad galėčiau nieko neveikti. Miegoti, valgyti mamos paruoštą maistą, gal kryžiažodžius kokius paspresti, pažiūrėt TV, kurios paprastai nežiūriu ar visiškai be jokio tikslo ir prasmės naršyti internetą.

Ir dar noriu murkiančio Katino pašonėj. :o :)
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#397092 Del savo maniakizmo, nes po manijos bus gili duobe, arba nebus, jei kas paskolins kopecias :bloga
Parašė Deode
#410441 Dėl pamatyto sužeisto pauksčio. Einu šiandien namo ir matau sparnais besimojuojanti beviltiškai balandį ant žemės. Prieinu ir aiškiai matau kad karveliui su sparnu kažkas netaip ar kažkas lužę. Nežinojau kaip jį čia dabar palikti naktį, dar koks katinas sudraskys. O jis taip žiūri... namo negaliu nešt, nes jokių gyvūnų ir ryt į darbą anksti, skambint net nežinau kam, tokį vėlų vakarą, jokios tarnybos nedirba o kitos dėl balandžio nevažiuos. Šalia esančių žmonių prašiau pagalbos, bet jie praignoravo ir nuėjo. Palikau ir aš skaudančia širdimi. Man sako tokia atranka ir nerimauk dėl tokio menkniekio. Bet aš nerimstu, pikta ant savęs, neramu dėl to pauksčio. Ir pasielgiau kaip bailė, o galėjau nepaisant draudimu į dėžę ir namo. Viliuos, kad jis sulauks ryto, ir jį viešoj vietoj rytoj pamatys koks geresnis žmogus. O gal vargšas ir mirs ir dar skausme...baisiai man bjaurūs jausmai kyla.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
Astronautė-Myška rašė:
Astronautė-Myška rašė:Nerimauju dėl mokslų... :bloga Ir tas nerimas jau nėr normalus. :bloga

Vis dar nerimauju. :bloga

Myska, kodel toks nerimas del mokslu? Neiseina susikaupti mokytis? Beje, ka mokaisi?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#417676 va va, kad nežinau... Gal dėl to, kad ankstesni kartai nevykę buvo... t.y. nebaigiau mokslų dėl savo soc fobijų... Ir kitų sveikatos bėdų. Dabar mokausi programinės įrangos testavimą.
Parašėmeskuteee
#417862 Nerimauju ar netgi bijau del pirmadienio ivykstancio darbo pokalbio :oops: kai prades klausineti visko, kodel tiek ilgai nedirbau ir panasiai :o
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#418820 Perspektyvos vel atsidurti ligonineje. Pavargau nuo ju :bloga