Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#276825 nusikirpau plaukus
Vartotojo avataras
Parašė Kotryna
#291975 Ką tik išploviau galvą, kojines ir indus. :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#303385 Pradėjau bandyti namines plaukų ir veido kaukes, žiūrėsim, kas gausis.
Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#303397 Nusidažiau plaukus dažais, kuriuose yra tik mažas procentas chemikalų.
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#303469 Nežinau ar čia puoselėjimas, bet tiek vakar tiek šiandien, rytais išgėriau kavos puodelį su pienu, dvi riekelės duonos (mažytės) ir viskas su maistu. Dienos metu gal ką ir paėmiau į burną, bet tai niekučiai buvo, o vakare vėl kavos ir viskas. Po 18 h juk valgyt kaip ir nebegalima. Bet ne specialiai taip, o tiesiog taip gavosi, kad nėra laiko. O ir nenoriu.
Parašė masakra
#305860 Nusidaziau plauku saknis, antakius padaziau, isgersiu tuoj nakvisu aliejaus kapsule.
Parašė masakra
#305961 Kauke plaukams, susitvarkiau nagus ir uzlakavau permatomo stiprinancio lako, nuejau i soliariuma ir isplausiu kas be ko plaukus, po kaukes palaikymo.
Vartotojo avataras
Parašė Kotryna
#315771 Išsiploviau galvą ryte be eilės (paprastai plaunu kas dvi-tris dienas) ir į einant darbą apsirengiau ne nutysusį megztinį, o marškinukus atverčiamais kalnieriukais. :D
Vartotojo avataras
Parašė lovely_bastard
#318139 Žaviai susivėliau plaukus. Pastaruoju metu taip tik ir vaikštau ir vadina mane Sky Ferreira, į kurią tariamai esu panaši. Bent iš plaukuosenos tai nepaneigsi, kad skiriamės daug :)
http://i.vimeocdn.com/video/468995417_640.jpg
Parašė destiny girl
#322379 Pasdariau depiliacija, buvau kaip bezdzione apzelusi :achtung ir manikiura su vyno spalvos laku
Parašėbarfuss
#322405 Buvau kirpykloj - dabar plaukai ilgio iki lūpų kampučių, persilakavau vieną nagą (ten nelaimė man su juo buvo - skutausi orangutango kojas ir įsipjoviau vidurį nago (ir dar vidurinio, talentas, ne kitaip), tai dabar užlakuoju spalvoto lako pagrindu, kad nenukristų jis man :achtung (šiaip nagų nebelakuoju)), prasipešiojau antakius, nes jau pasimatė iš po kirpčių. Ir stringus išsiskalbiau :D :D :D
Parašėwelbendy
#342314 Nauja šukuosena ir naujas lūpdažis (net spalvą sugebėjau kitą išsirinkt) :king
ParašėDramaComedy
#351311 Nusiskutau pusę galvos, nelabai buvo nuotaikos... Dabar reik eit kriauklę atkimšt:( Mama nelabai šypsosi dėl to:')
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
DramaComedy rašė:Nusiskutau pusę galvos, nelabai buvo nuotaikos... Dabar reik eit kriauklę atkimšt:( Mama nelabai šypsosi dėl to:')

Lol turėtum gerai atrodyt :super pas mane neperseniai ir buvo tokie eksperimentavimai su plaukais :D

Užsimoviau ilgas kojines, sijoną ir pasileidau plaukus, pabus šiandien Partizanas gražus(i) ;flamingo