- 2007 12 13, 22:08
paskaitem...aukletoja pagyrem kad jau neblogai skaito ir raso...tai nors tas duoda rezultatu...
Moderatorius: Astro-Meška
- 2007 12 15, 00:56
nejuokink, braske, ten "m" raides neturejo buti....
o siandien su vaiku buvau MACDONALDE, ir dar nupirkau karnavalinius rubus, reiks isbaigti, ir dar padareme is graziu saku egle....
o siandien su vaiku buvau MACDONALDE, ir dar nupirkau karnavalinius rubus, reiks isbaigti, ir dar padareme is graziu saku egle....
- 2007 12 15, 23:16
ir mes papuosem pasidaryta is saku egle, dar ant langu lempeckas pasikabinom ir visa vakate klausemes kalediniu dainu, tiksliau, as turejau atziureti kokia 12 sokiu pagal kaledine muzika, bet buvo gera, tamsa ir egle su lemputemis baltomis....ir kaledines dainos...o as taip bijojau pirmuju vienisu svenciu, kad net nieko nenorejau puosti...o vis delto gera....
- 2007 12 29, 12:41
Vakar pas mane sveciavosi geras draugas... Gerem arbatos, valgem sokolado... Plepejom. Sakyciau, buvo visai jauku. Jis labai optimististiskai nusiteikes zmogus. Ir sako, kad jei negalvociau, kad sergu depresija, tai ir nesirgciau. Na, kol nezinojau, kad sergu, as tik pasizalodaau siek tiek... Dabar, kai zinau - nesizaloju. Na, whatever... Buvo labai jauku. =)
- 2007 12 29, 13:41
sorry, Manigrivette, bet tavo draugas labai neteisus. Bet smagu, kad gerai praleidot laiką :jap
- 2007 12 30, 22:03
Zinau, kad neteisus... Deja... Ir liudna - nes as, zinoma, ne kaip pasijauciau po tu jo irodinejimu. Ir smagu, kad zmogui neteko pazinti depresijos is arti.
nemo rašė:sorry, Manigrivette, bet tavo draugas labai neteisus. Bet smagu, kad gerai praleidot laiką :jap
Zinau, kad neteisus... Deja... Ir liudna - nes as, zinoma, ne kaip pasijauciau po tu jo irodinejimu. Ir smagu, kad zmogui neteko pazinti depresijos is arti.
- 2007 12 30, 23:08
siandien draugas is klaipedos buvo vilniuj tai susibego musu draugu kompanija apslifamom visa miesto centra kavinei pabuvom, as ant tiek prikolijau tiek is saves tiek is kitu kad visiems pilvus is juoko skaudejo, na gerai kad moku slept liudesi ir linksmint kitus =)