- 2007 12 22, 20:55
nes pilnas Akropolis issipusciusiu graziu mergu...pasijauciau...tokia eiline pele....
Moderatorius: Astro-Meška
- 2007 12 22, 20:57
TU???
oi, Sandrut, mums mirtinai reikia susitikti, kad pamačius mane pagaliau realiai pažvelgtum į save
Sandra rašė:nes pilnas Akropolis issipusciusiu graziu mergu...pasijauciau...tokia eiline pele....
TU???
oi, Sandrut, mums mirtinai reikia susitikti, kad pamačius mane pagaliau realiai pažvelgtum į save
- 2007 12 22, 20:59
eik sau Liepa, tu grazi...o mano nosis su placiomis snervemis, o Akropolyje buvo su normaliomis nosimis.....dar buvau nepasidaziusi, nes ejau i soliariuma, o tos visos prisidaze....ten turbut susirinko visos issipuste Kauno mergos.....
- 2007 12 22, 21:03
oi, negaliu
mirsiu iš juoko
ačiū, Sandra, kad taip pralinksminai mane
Tu esi būtent tokia, prieš kurias aš esu pelė. Niu, man gražu, bet aš visai kitokia, niu, nesu aš fifa ir ko man dėl to pergyvent?
O mūsų akropolyje irgi susirenka visi pasipuikuoti, gražiausius aprėdus parodyt.
mirsiu iš juoko
ačiū, Sandra, kad taip pralinksminai mane
Tu esi būtent tokia, prieš kurias aš esu pelė. Niu, man gražu, bet aš visai kitokia, niu, nesu aš fifa ir ko man dėl to pergyvent?
O mūsų akropolyje irgi susirenka visi pasipuikuoti, gražiausius aprėdus parodyt.
- 2007 12 22, 21:05
o kiaulės blakstienos tai tokios ilgos ilgos ir gražios?
Medeja rašė:as sakau, jin norejo, kad as ateiciau su savo nusiurusiais dzinsais, neplauta galva, nelakuotais nagais ir kiaules blakstienomisskambino net prase
o kiaulės blakstienos tai tokios ilgos ilgos ir gražios?
- 2007 12 22, 21:06
Medeja, jo pagavai mane....galvojau nors vienas paxmielingas zmogus neissimiegojes ateis i Akropoli, tai geriau pasijausiu....
O tu, karve, neatejai....dabar as juodoje neviltyje prisipirkau pavasariniu batu...
Medeja, tu cia meno kritike,pasakyk Liepai viena ir paskutini karta, i kokia kino zvaigzde ji panasi....
O tu, karve, neatejai....dabar as juodoje neviltyje prisipirkau pavasariniu batu...
Medeja, tu cia meno kritike,pasakyk Liepai viena ir paskutini karta, i kokia kino zvaigzde ji panasi....
- 2007 12 22, 21:14
niu niu, Medeja, ir man labai smalsu? :lakstau
- 2007 12 23, 14:55
pakelei nuotaika Sandra
Sandra rašė:eik sau Liepa, tu grazi...o mano nosis su placiomis snervemis, o Akropolyje buvo su normaliomis nosimis.....dar buvau nepasidaziusi, nes ejau i soliariuma, o tos visos prisidaze....ten turbut susirinko visos issipuste Kauno mergos.....
pakelei nuotaika Sandra
- 2007 12 23, 17:46
Na jūs ir pavarot, merginos
Tokios visos gražuolės, kad man belieka po lapais slėptis. O dėl tų parėdų demonstravimo, tai visos žinom, kad prieš šventes ypač susirenka miestelėnai savo tikrų ir tariamų grožybių kitiems parodyt. Suprask, aš tai superinis, o tu iš kur tokia nušiurusi pelė atsiradai? Bet netgi ir su vienais ir tais pačiais nudralintais džinsais, nelakuotais nagais, su nosim, ant kurios puikuojasi šviežiai prisirpęs įžūlus spuogas, galima jaustis gerai nuoširdžių ir tave šiltai priimančių žmonių kompanijoj. Tik reikia padrąsint vienas kitą ir pakviest nebijot prieit arčiau
Vienas gramas pažinimo širdimi vertas tonos pažinimo protu (C.H.Spurgeon)
- 2007 12 23, 17:56
man i fifas tik grazu paziuret, taciau nenoreciau turet salia saves tokios, nes jos tuscios joms tik only money galvoj. Man daug labiau patinka atseip vadinamos pilkos pelites ir i jas visada atkreipiu demesi jos ne tuscios ir man daug patraukles nei fifos beje zinau ne viena zmogu kuris taip pat masto
- 2007 12 23, 18:03
o is kur zinai, kad 'fyfos' tuscios? Su keliom bendravai? Ar tai nera tiesiog isankstine stereotipine nuostata?
Tomash rašė:man i fifas tik grazu paziuret, taciau nenoreciau turet salia saves tokios, nes jos tuscios joms tik only money galvoj. Man daug labiau patinka atseip vadinamos pilkos pelites ir i jas visada atkreipiu demesi jos ne tuscios ir man daug patraukles nei fifos beje zinau ne viena zmogu kuris taip pat masto
o is kur zinai, kad 'fyfos' tuscios? Su keliom bendravai? Ar tai nera tiesiog isankstine stereotipine nuostata?
- 2007 12 23, 18:13
as pazystu ne viena fyfa kurios ner tokios taciau ne visos tokios
- 2007 12 24, 17:50
ryškiai raudonai nusilakavau nagus ir atsargiai kilnoju vyno taurę - na, nagus saugau. Vyno vartojimas tiktų skyrelyje "šiandien save lepinsiu taip"