Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#21392 Nuovargi ir apatija buities darbams man padeda iveikti nerimo atakeles. :oops:
Vartotojo avataras
Parašė kalnas
#21403 pabendravau su kaktusais juos persodinedamas pasisemiau ju kantrybes diedas
Parašė autodafe
kalnas rašė:pabendravau su kaktusais juos persodinedamas pasisemiau ju kantrybes diedas

Kaip prajuokino tas diedukas, vos nenukritau nuo lovos :D
Vartotojo avataras
Parašė kalnas
#21411 o ka toj lovoj dariai taip kad vos neiskritai diedas :D o gal lova per maza? :D
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#21423 pasineriau i diplomonio rasyma :bloga
Parašė autodafe
kalnas rašė:o ka toj lovoj dariai taip kad vos neiskritai diedas :D o gal lova per maza? :D

Ot imsiu dabar ir pasakosiu, ką aš ten veikiau :P :D
ParašėTomash
kalnas rašė:o ka toj lovoj dariai taip kad vos neiskritai diedas :D o gal lova per maza? :D
o gal ji ne viena buvo :D
Vartotojo avataras
Parašė linjurga
#21503 oi, berniokai, jums tik žvakes į rankas, tai prie autodafės lovos ir prisistatytumėt :D :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#21523 Draugei bikinio zona depiliavau =)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#21524 ?????? :bloga o dieve??? kas čia per intymumai???? ne šlykštu tau buvo????
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#21526 Ha ha ,ne neslykstu tik labai prisizvengiau is drauges kaip ji klyke ,vargsele :D
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#21528 jezau, o kodėl ji pati to nepasidaro?? nu jau tikrai draugėms nesidemonstruočiau..... woman
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#21529 Paciai nekyla ranka nuplesti pleistra
Vartotojo avataras
Parašė Sheila
oksana rašė:Draugei bikinio zona depiliavau =)

Geras :). Turiu tokią draugę su kuria ir gamtinius reikalus kartu užpakaliais susiglaudę atliekam miške, bet šito dar nedariau :)
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#21549 sian nuovargis ir apatija karaliauja pas mane.nebeturiu jegu tam priesintis...