Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#437001 Ir aš pirkau skirtukų. Čia iš anksčiau. Bet kad jau parodėt savo, tai prisidėsiu ir aš. Užapvalinti magnetiniai (balti su drugeliais ir du su merginom žaliais rūbais) pirkti Pegase, nepamenu kiek kainavo. Magnetiniai su marmuro imitacija (prisegti ant balto popieriaus) ir tamsūs ilgi (su mėnuliais ir astrologiniais piešiniais) pirkti sheine. Na, o tas kvadratinis su rūžavom rožėm ir žaliais sukulentais jau seniai mano naudojamas, apsitrynęs, aplankstytas, jau metų metus jį turiu ir naudoju.

Paveikslėlis

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#437007 Man depresija ir nerimas vel spardosi, to pasekoje - vel perku :bloga
Einu snd pas psi, reiks pasisakyt..
Pirkau kosmetikos rutina is skinlovers, pora serumu, kvepalu meginuku rinkinuka ir knyga angliska apie slapta kavine, i kuria gali patekti, jei gerai su katem elgiesi :DD
Dabar tik reik sulaukt kol ateis ir is pastomatu susirankiot..
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Opaque rašė:Ir aš pirkau skirtukų. Čia iš anksčiau. Bet kad jau parodėt savo, tai prisidėsiu ir aš. Užapvalinti magnetiniai (balti su drugeliais ir du su merginom žaliais rūbais) pirkti Pegase, nepamenu kiek kainavo. Magnetiniai su marmuro imitacija (prisegti ant balto popieriaus) ir tamsūs ilgi (su mėnuliais ir astrologiniais piešiniais) pirkti sheine. Na, o tas kvadratinis su rūžavom rožėm ir žaliais sukulentais jau seniai mano naudojamas, apsitrynęs, aplankstytas, jau metų metus jį turiu ir naudoju.

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Labai gražūs tavo skirtukai. :)))
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#437031 Stai ir mano "nesamones", kaip as psichiatrei siandien sakiau...

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Dar vienas siuntinukas pastomate, o kitas klaidzioja kazkur..
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#437034 Meška, man irgi labai jie gražūs. Ypač tie iš shein marmuriniai magnetiniai ir astrologiniai paprasti, o ir papigiai nusipirkau iš sheino, pirmi kainavo ~4 € už 12 vnt., antri 2 € už berods 30 vnt.

Crazy, o tu iš knygos.lt angliškas knygas perki, ar iš amazon? Skinlovers, man rods, lietuvių gamybos odos kosmetikos priemonės :) Matau, nusipirkai su 50 Spf nuo saulės dulksną, naudojamą po makiažo. Aš irgi turiu panašią. Tik neatsimenu, kokios firmos. Bet guli stalčiui, nes to makiažo nesidarau dažnai.
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#437035 Dulksnos nepirkau, buvo prideta dovanu :heart kauke irgi.
Knyga pirkau naujoje skaitytu knygu svetaineje -
https://www.anthologia.net/shop buvau devintas uzsakymas - ji skaityta, bet bukle kaip visai nauja.
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#437036 Ačiū už linką :))) Užmečiau akį, kainos tikrai geros. Tik angliškai man lėtai skaitosi :achtung "The Da Vinci Code" turiu popierinę, pirktą per knygos.lt. Tai skaičiau gal metus :achtung
Vartotojo avataras
Parašė emar
#437040 Šiandien pirkau vasarinį sijoną. Vasarinės aprangos problema išspręsta. Visos vasarinės suknelės XXL, dabartinis dydis M, tikrai problematiška, nes ką beapsivilksi, viskas atrodo kaip naktiniai.

https://www2.hm.com/en_us/productpage.1280672001.html
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#437755 Šiandien papigiai apsiprekinau knygos.lt. Pirkau knygų už ~1,50, ~2,40, ~3,60, ~5,00 ir pan. Dar pataikyt sugebėjau taip su tokiom nuolaidom.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#437757 Geras, Opaque. :what

Aš šiandien irgi pirkau... :roll:
Marškinėlius trumpomis rankovėmis. 8... :? Nu pagrinde į darbą, darbinius tokius. Iš darbo rūbų parduotuvės.
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#437758 Pirkau CandyPop mystery dezute, dabar dar uzsisakysiu nagai24 irgi mystery box ir kelis makiazo sepetelius.
Ir knygos.lt reik dar pasidairyt..