Moderatorius: Astro-Meška
- 2008 08 10, 00:11
Ne veltui mane užkalbinai... Šiandien pusę dienos "kabėjau" ant telefono, nes pasikeitė skrydžio maršrutas... Tai susiskambint su trim skirtingom avialinijom, sužinot, kad dar reikia skambint į ketvirtą "kontorą", tada gaut suprast, kad skrisi per JAV, o kadangi vizos neturiu, ant kėdės "neutralio zonoj" gyvent daugiau negu parą nenoriu, tai vėl iš naujo pradėt žiūrėt, kaip čia,per kur čia, su kuo, ir dar kad laikas sutaptų. Nekenčiu.
Medeja rašė:viešbučiai ir skrydžiai
Ne veltui mane užkalbinai... Šiandien pusę dienos "kabėjau" ant telefono, nes pasikeitė skrydžio maršrutas... Tai susiskambint su trim skirtingom avialinijom, sužinot, kad dar reikia skambint į ketvirtą "kontorą", tada gaut suprast, kad skrisi per JAV, o kadangi vizos neturiu, ant kėdės "neutralio zonoj" gyvent daugiau negu parą nenoriu, tai vėl iš naujo pradėt žiūrėt, kaip čia,per kur čia, su kuo, ir dar kad laikas sutaptų. Nekenčiu.
- 2008 08 10, 07:11
Nėra_skirtumo, man vakar atsikelti taip pat buvo sunkiausia
Atsikėliau vėlai, pamišau paimti laišką, knygą... Žodžiu, vienas vargas su tuo nesugebėjimu anksti atsikelti. Užtat šiandien sugebėjau
Atsikėliau vėlai, pamišau paimti laišką, knygą... Žodžiu, vienas vargas su tuo nesugebėjimu anksti atsikelti. Užtat šiandien sugebėjau
I would rather be with trees than in the middle of noisy streets...
- 2008 08 12, 05:20
Eisiu pas gydytoją... Ir dar naują, man nepažįstamą. Tikiuosi, kad bent regėjimo jos kabinete nereiks tikrintis- nekenčiu tos lentos su mažom raidėm ir skaičiais. Bet kuo anksčiau susitvarkysiu- tuo mažiau galvos skausmo bus vėliau.
I would rather be with trees than in the middle of noisy streets...

Bet jeigu sau ieškau, tai malonu būna, nes tuo pačiu jau svajoju, kaip bus :angel