Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė costa
#63070 Nuvažiuot pasveikinti mamą su gimtadieniu :bloga
Parašėnegative
#63074 Keltis.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#63097 viešbučiai ir skrydžiai :bloga
Parašė Kal-el
Medeja rašė:viešbučiai ir skrydžiai :bloga

Čia mano maloniausia veikla :)
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#63101 tau patinka ju ieskoti? as tai nepakenciu. gatava primoketi kam nors kad uz mane sitai padarytu.
Parašė Kal-el
Medeja rašė:tau patinka ju ieskoti? as tai nepakenciu. gatava primoketi kam nors kad uz mane sitai padarytu.

Aj ne, man labiau patinka nakvoti ir skristi :D Bet jeigu sau ieškau, tai malonu būna, nes tuo pačiu jau svajoju, kaip bus :angel
Vartotojo avataras
Parašė costa
#63279 Parašyti skundą :bloga
Vartotojo avataras
Parašė consvela
Medeja rašė:viešbučiai ir skrydžiai :bloga

Ne veltui mane užkalbinai... Šiandien pusę dienos "kabėjau" ant telefono, nes pasikeitė skrydžio maršrutas... Tai susiskambint su trim skirtingom avialinijom, sužinot, kad dar reikia skambint į ketvirtą "kontorą", tada gaut suprast, kad skrisi per JAV, o kadangi vizos neturiu, ant kėdės "neutralio zonoj" gyvent daugiau negu parą nenoriu, tai vėl iš naujo pradėt žiūrėt, kaip čia,per kur čia, su kuo, ir dar kad laikas sutaptų. Nekenčiu.
Vartotojo avataras
Parašė Untanis
#63337 Nėra_skirtumo, man vakar atsikelti taip pat buvo sunkiausia :birst: Atsikėliau vėlai, pamišau paimti laišką, knygą... Žodžiu, vienas vargas su tuo nesugebėjimu anksti atsikelti. Užtat šiandien sugebėjau :)
Vartotojo avataras
Parašė costa
#63422 Išeit į lauką su maže. Nuuu, "užpjauna" mane tokie dalykai.
Parašė autumn
costa rašė:Išeit į lauką su maže. Nuuu, "užpjauna" mane tokie dalykai.

Tik marš! Agni va kasdien kalę vedžioja ir nesiskundžia :P
Vartotojo avataras
Parašė costa
#63440 Aš jau pabuvau, 2 kartus po 10 minučių :bloga
NE-KEN-ČIU!!
Vartotojo avataras
Parašė Untanis
#63922 Eisiu pas gydytoją... Ir dar naują, man nepažįstamą. Tikiuosi, kad bent regėjimo jos kabinete nereiks tikrintis- nekenčiu tos lentos su mažom raidėm ir skaičiais. Bet kuo anksčiau susitvarkysiu- tuo mažiau galvos skausmo bus vėliau.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#64610 smegenu plovimas, melavimas... kokias tris minutes negerai jutausi :) :?
Vartotojo avataras
Parašė era
#64723 Atsisėsti ant šalto porcelianinio unitazo... Ačiū, mielasis, ačiū....