Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė linjurga
#13901 ir aš skalbinius sudėjau į skalbyklę =) Stengiuosi Kalėdas pasitikt švariai. Dar eisiu kambarius apsikuopsiu ir bus ramiau, švara namuose - jaukiau dūšioje :)))
Parašė Perla
#13907 pagaminau sausainius kaledinius nufotografuosiu ir idessiu cia:DD
buvau baznycioje cia nebuties darbas bet vis tiek reik pasigirti :D
vone liko sutvarkyti nezinau kaip prisiversti :x
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#14887 Siandien as... Is Siauliu atsitrenkiau i Vilniu, buvau pas gydytoja del savo zaizdu ir kraujo uzkretimo (jau tvarka :super ), nusipirkau antidepresanta (Effexor 150 galima gauti kitu pavadinimu, kitos tautybes ir perpus pigesni - teiraukites vaistinej (sudetis ta pati), dar vitaminu imunitetui, zuvies tauku... =) Dar va issiskalbiau ta proga, kad nebesu subintuota ir geriu silta juodaja arbata su apelsinu. =)
Parašėlakstute
#15456 pirmiausia issiviriau vakariene, po to susipploviau indus, susitvarkiau buta ir issiskalbiau. padariau daugiau nei tikejausi padaryti :DD :lakstau :super :angel
Parašė Perla
#15460 nieko nepadariau vos savo kambari apsitvarkiau nieko nevalioju tikiuosi ryt kitokia diena bus :bloga
Vartotojo avataras
Parašė linjurga
#15504 Ryte išvydus saulę, nuoširdžiai apsidžiaugiau :))) Nors iš vakaro buvau tragiškos nuotaikos, bet saulėta diena suteikė nors šiek tiek vilties. Pasinaudojau savo sąlyginai teigiama būsena iš karto. Suploviau savaitę riogsojusius indus, sutvarkiau kambarius ir net šiek tiek padirbėjau prie kosmetinio namų remonto. Greitai pavargau, bet džiaugiuosi, kad nors šiek tiek išjudėjau iš mirties taško. Nežinau, kas bus rytoj, gal vėl būsiu kaip numirus. O šiandien tiesiog noriu pasidžiaugt mažyčiu žingsneliu į priekį. Linkiu visiems stiprybės B) :ratas
Parašėlakstute
#15613 susitvarkiau vonia ir tualeta, islyginau kalna rubu... =)
Vartotojo avataras
Parašė Sheila
#15721 Sutvarkiau daiktus, nuvaliau dulkes, išsiurbiau kambarius, pamaitinau šunį, pagaminau valgyt ir sudėjau indus į indaplovę (jau kokia aš dėkinga saviškiui už toookią puikią kalėdinę dovaną, taip tingėdavosi kartais tuos indus plaut). :super
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#18343 Issisveiciau buta nuo..iki,isnesiau siuksles, =) Dar vyra reik pamylet ir bus visiskai viskas :D
ParašėTomash
#18344 tai pirmyn :D
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#18347 Jo tada einu uzpulsiu :D
ParašėTomash
#18348 pirmyn tu gali mes tavim tikim :D :D
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#18422 ooo saunuoe Oksana, pirmyn!

gaila kad man ner ka pamylet :D :D
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
#18437 Tema siaip tai apie buities darbus cia.... =)
Parašė autodafe
#18867 Išlyginau krūvą skalbinių, tarp kurių radau savo seniai ieškotas odines kelnes =) Būsiu kieta dabar :man