Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#292377 Sujaukiau namus =) jeeeeee.. :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė lovely_bastard
#318201 Pasiklojau lovą :o
Parašė destiny girl
#322378 Susitvarkiau kambari ir palaisciau geles :)))
Parašėbarfuss
#322406 Padariau pas save kambary perestrojką! Pakeičiau stalviršį trumpesniu (maniškis buvo virš dviejų metrų ilgio), išroviau iš spintelių tokius kuoliukus, vieną įkaliau į vidų, nes neišsitraukė, perstūmiau lovą ir spintelę, tame procese nulaužiau dviejų stalčių rankenas ( :achtung ), dar išsivaliau grindis, išploviau indus ir išvaliau dujinę, vot :king
Parašė sauliuxxx
#323686 Barfuss, verta pagyrimo :super
As siandien paruosiau puikius spagecius, nupjoviau kieme zole, isroviau siltnamyje agurkus, kuriuos nudaigojau nelaistydama :achtung , pagaliau isisiuvau guma i pizamos kelnes ir isskalbiau viska, kas buvo - 3 pilnas skalbimo masinas :DD
Vartotojo avataras
Parašė Arigatou
#323687 Šiandien susilanksčiau ir susidėjau iš tėviškės atsivežtus drabužius į spintą. Mano didžiausia darbas ir daug jovalo tuo pačiu apmažėjo :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#324210 Sugadinau nepataisomai skalbyklę, gerai, kad turim kitą, reikia pakeisti, kol vyras negrįžo. (Jei tik pavyks tokį svorį...) :death Pamatyt tai pamatys, bet jin ir taip jau laikės ant ribos, tai gal ne mano čia kaltė... :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Kovotojas
#360794 prisiminiau ka malonas buvai rases man pradzioje kai atejau i foruma: viskas gerai, ismoksi naudotis forumu, tavo tiesa, pramokau :))) is pradziu gryba pjoviau, rasiau bet kur, bet ka :D
Parašė Christine
#360820 Išploviau bendrą bendrabučio koridorių (šis mėnuo man valyti ir tik šiandien tai pradėjau ) Bandysiu tai daryti kartą per savaitę :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#409136 Sutvarkiau kambarį. Žiaauriai tingėjau, bet prisiverčiau... Sakiau sau: "na truputį čia patvarkysiu, po truputį po truputį... tada ten... aha..." ir jau žiūriu kad siurbiu. :D
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#418738 Vakar daug nudirbau tai siandien nieko nedarysiu. Va tik indus susiploviau. O vakar issiurbiau kambarius, apsitvarkiau virtuve, issivaliau kaitlente, sutvarkiau du tualetus, kriaukles issisveiciau :))) labiausiai pykstu ant saves kad apsileidziu namus netvarkydama.