Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė vikute
#21961 na va kaip smagu!abu nesedit namuose bent =)
Parašė birute
#22089 nuejom abu prie upes, smagu buvo ziuret kaip jis bega lauku, ir as taip norejau pabegiot, bet.. lb liudna buvo, ejau ir verkiau.. nepadejo.. taip sunku...
Parašėnemo
#26697 vakar supyniau savo mergytei daug daug kasyčių, iš ryto išleidome, tai dabar labai graži garbanota blondinė pasidariusi :DD
Vartotojo avataras
Parašė Sheila
nemo rašė:vakar supyniau savo mergytei daug daug kasyčių, iš ryto išleidome, tai dabar labai graži garbanota blondinė pasidariusi :DD

:super Aš vakar su draugais nuėjau į kiną, pažiūrėjom komediją ir pavalgėm kavinėje, tai labai maloniai praleidom laiką.
Parašėnemo
#26701 Sheila, kokį filmą žiūrėjote?
Vartotojo avataras
Parašė Sheila
#26707 "Asteriksas olimpinėse varžybose".
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#42246 šliaužiojau su vyresniuoju po miestą ir jis sugalvojo atrakciją- pabėgioti mums abiems... buvo be galo smagu, linksma, gera... o kaip žmonės į mus žiūrėjo...
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#42399 Ziurejo gal ,kad pavydejo.As kai pamatau kur mama ,kad meiliai glaudzia savo vaikiuka tada ir as paseku pavyzdziu ,nes daznai pamirstu ,kad to vaikui labai labai reikia
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#42426 padejau savo nesciai susierzinusiai del nieko sesei pagaminti vakariene ir paskui ja draugiskai suvalgem kartu su musu pussesere ir jos pirmakart matomu naujausiu draugu :)
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#42433 Mmm... Skamba skaniai ir nuosirdziai. :super
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#44347 Mudu pavalgom pusrycius ir i masina-vaziuosim prie juros akmenuku pasirinkti =) Tik gaila ,kad tetuko nebus su mumis.
Vartotojo avataras
Parašė costa
#47742 Kaip gerai, kad dar tik pietūs ir dar liko PUSĖ dienos ką nors gero ar gražaus nuveikti su dukryte. Sugalvojau - važiuosim aplankyt mano draugės, taigi, vienu šūviu du zuikius nušausiu - ir draugę aplankysiu, ir savo panelytę prablaškysiu.
Šiandien, kaip niekad, aš esu gera mama :)
Vartotojo avataras
Parašė costa
#53017 Lipdėm iš plastelino visokias nesąmones.
Vartotojo avataras
Parašė cleo
#53020 su mažiumi dėliojom dėliones kas greičiau.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#53021 Ir kas laimėjo? :)