Moderatorius: Astro-Meška
- 2008 01 28, 09:55
o soliariume butina bliauti ? =)
- 2008 01 28, 10:42
Cia tai geras, reiks ir man ten pabliauti, gal stipresnes lempos bus.
Agni rašė:jo, būtinai reikia, kitap neužsidega lempos. ir be to priklausomai nuo to kokio gyvulio balsu bliauni, tokio stiprumo ir lempos veikia.
Cia tai geras, reiks ir man ten pabliauti, gal stipresnes lempos bus.
- 2008 02 11, 23:08
Pasakiau sau, ka reikia - nueiti i pirma paskaita
, baigt tvarkyti visokius dokumentus, nuvaziuoti pas dede, nes kitomis dienomis dar labiau neturesiu laiko nei aiandien. Ir ejau kaip didele i Socialines paramos centra, pasta... Ir tvarkiausi. Nes reikia - as atsakinga uz savo pareigas..
Ir atleidziu sau praleistas dvi paskaitas, kurios siaip neprivalomos lankyti - sutvakyti visus biurokratinius reikalus buvo svarbiau.
, baigt tvarkyti visokius dokumentus, nuvaziuoti pas dede, nes kitomis dienomis dar labiau neturesiu laiko nei aiandien. Ir ejau kaip didele i Socialines paramos centra, pasta... Ir tvarkiausi. Nes reikia - as atsakinga uz savo pareigas..
Ir atleidziu sau praleistas dvi paskaitas, kurios siaip neprivalomos lankyti - sutvakyti visus biurokratinius reikalus buvo svarbiau.
- 2008 02 19, 14:03
Puikiai praleidau ilgąjį savaitgalį, nuolat buvau su draugais, važiavom į gamtą, į sodą, dūkom po sniegą su šuniukais, kepėmės dešreles, kai buvo blogas oras namuose žaidėm įvairius žaidimus arba trankėmės po parduotuves, net pamiršau ką reiškia žodis apatija.
- 2008 02 19, 14:47
nu bet priverti...nu sveikintina ir pagirtina
,o as sportuoti nemegstu,nes man labai greitai tampa nuobodu...+ niekada nesigailesi,kad dabar save prievartauji sportuoti,patikek manim...
,o as sportuoti nemegstu,nes man labai greitai tampa nuobodu...+ niekada nesigailesi,kad dabar save prievartauji sportuoti,patikek manim... “Luck is what happens when preparation meets opportunity.”

taip geras soliariumas