Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė oksana
#22430 eisiu i soliariuma pasisildyti =) ir pabliauti
Vartotojo avataras
Parašė kalnas
#22435 o soliariume butina bliauti ? =)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#22436 jo, būtinai reikia, kitap neužsidega lempos. ir be to priklausomai nuo to kokio gyvulio balsu bliauni, tokio stiprumo ir lempos veikia.
Vartotojo avataras
Parašė kalnas
#22438 :shock: taip geras soliariumas :D :D
Parašėlakstute
Agni rašė:jo, būtinai reikia, kitap neužsidega lempos. ir be to priklausomai nuo to kokio gyvulio balsu bliauni, tokio stiprumo ir lempos veikia.

Cia tai geras, reiks ir man ten pabliauti, gal stipresnes lempos bus. :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#22502 =) joa i ka pavertet mano sakini?kokie jus nejautrus :D
Parašėlakstute
#22505 mes jautrus, tik megstam humora :D
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#26429 Pasakiau sau, ka reikia - nueiti i pirma paskaita :D , baigt tvarkyti visokius dokumentus, nuvaziuoti pas dede, nes kitomis dienomis dar labiau neturesiu laiko nei aiandien. Ir ejau kaip didele i Socialines paramos centra, pasta... Ir tvarkiausi. Nes reikia - as atsakinga uz savo pareigas..

Ir atleidziu sau praleistas dvi paskaitas, kurios siaip neprivalomos lankyti - sutvakyti visus biurokratinius reikalus buvo svarbiau.
Parašė Perla
#26458 padariau manksta
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#26518 prisiverciau nueiti i baze ir pas pussesere i darba...
Vartotojo avataras
Parašė Sheila
#28748 Puikiai praleidau ilgąjį savaitgalį, nuolat buvau su draugais, važiavom į gamtą, į sodą, dūkom po sniegą su šuniukais, kepėmės dešreles, kai buvo blogas oras namuose žaidėm įvairius žaidimus arba trankėmės po parduotuves, net pamiršau ką reiškia žodis apatija. :)))
Vartotojo avataras
Parašė Tomas
#28750 pasportuosiu tadu sesiu i masiniuka ir varysiu i verkiu parka :super
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#28752 visai ne pro sali ir man butu pasportuoti...bet pagirtina kad tu gali...be saviprievartos sportuoti =)
Vartotojo avataras
Parašė Tomas
sarlota123 rašė:visai ne pro sali ir man butu pasportuoti...bet pagirtina kad tu gali...be saviprievartos sportuoti =)

gerai butu, taciau tenka kasdien, save versti sportuot
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#28754 nu bet priverti...nu sveikintina ir pagirtina :flo ,o as sportuoti nemegstu,nes man labai greitai tampa nuobodu...+ niekada nesigailesi,kad dabar save prievartauji sportuoti,patikek manim... :DD