Moderatorius: Astro-Meška

Parašėhappymouse
#303102 Opa, Myškinai, sveikinimai! :super
O mane pradžiugino, kad nebereiks sukt galvos dėl dovanos draugei, nes mugėj gavau pirkt puodelį su foto peizažu. Dar džiaugiuosi, kad R. šiek tiek geriau. :)))
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#303147 Pradžiugino tai, jog pasinaudojus maža gudrybe sugebėjau nusilakuoti nagus ryškia spalva. Ir sakyčiau net visai neblogai nusilakavau :war

Tik dabar reikia pasistengti nesugadinti to. ;vokie
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#303568 Džiaugiuosi, kol galiu, namų buitimi, už kurią dabar atsakau aš viena, nes kol kas gyvenu viena.

Gyvenant vienai jaučiuosi labai gerai, jokie energetiniai vampyrai nebetraukia mano energijos.
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#303574 KREPSINIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :super B)
Parašėhappymouse
#303580 Būtent, Vitalija, BŪTENT!!!! :super
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#303592 :angel
Parašėhappymouse
#303616 Radau siųstis naują Placebo albumą!!!! B)
Vartotojo avataras
Parašė fingertrips
#304214 pirma karta per vaistu gerimo laikotarpi pavyko pasiekti orgazma. mazhulyti, po labai ilgu pastangu, bet ah, ash gyva dar, pasirodo.
Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#304519 pradžiugino tai, kad man per porą dienų parašė 5 žmonės šitam forume. Ačiū visiems už jų gerumą ir dėmesį, kai man jo labiausiai reikia :)
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#304739 Gerai jauciuosis ,tas svarbiausia =)
Vartotojo avataras
Parašė Triskel
fingertrips rašė:pirma karta per vaistu gerimo laikotarpi pavyko pasiekti orgazma. mazhulyti, po labai ilgu pastangu, bet ah, ash gyva dar, pasirodo.

manau, jei tankiau pasiektum orgazma, tai vaistu reiketu vis maziau. Blogai,kad jie uzmusa toki svarbu zmogaus dalyka ...
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#305004 Pradžiugino, jog katytė šiandien daugiau valgė.