Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Tomas
sarlota123 rašė:nu bet priverti...nu sveikintina ir pagirtina :flo ,o as sportuoti nemegstu,nes man labai greitai tampa nuobodu...+ niekada nesigailesi,kad dabar save prievartauji sportuoti,patikek manim... :DD

:lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#29666 Isikaliau i galva, kad gyventi yra pareiga ir kad gyventi - tai ne sedeti ir ziureti i viena taska, tiesiog is pareigos nuejau i darba, paskaitas, apsipirkti...
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#38074 Suvalgiau 3 porcijas ledu!(bet jau gailiuosi)
Vartotojo avataras
Parašė era
#38104 Išsiverkiau lyjant lietui.
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#46933 prisiverčiau išskalbti VISUS rūbus...
nors... neturiu kur jų visų sukabinti :D
Vartotojo avataras
Parašė costa
#47892 Nuėjau į dušą (per "negaliu"), nuvažiavau iki pardos (per "negaliu"), užsukau į knygyną, pažioplinėjau, pauostinėjau (dievinu naujų knygų kvapą), pasikoliojau su pardavėja - ir dabar jau, rodos, viską galiu!!!!!!!
Parašė Kal-el
#47916 Pasiimu ausinuką ir važiuoju į centrą, man patinka girdėti muziką, sėdėti (jei stoviu visas grožis dingsta :D ) autobuse ir žiūrėti pro langą. Nueisiu į biblioteką, pasiimsiu keletą pozityviai nuteikiančių knygų ir galbūt pasivaikščiosiu gamtoje, klausantis muzikos tai taip malonu :)

Dabar bijau,kad neužeitų stiprus tingulys, kadangi parašiau savo planus, kažkodėl kai pasakau,ką veiksiu, diena pasisuka kitaip : o
Parašė Kal-el
#47939 Na va, grįžau. Malonumo pajusti nepavyko, nes po 5 min ėjimo basutės nugriaužė odą, tai visas likęs laikas buvo kartojimas mintyse "au, au, au, skaudaaaa" :D

Bet efektyviausias būdas šiek tiek nuvyti apatiją yra nusitempti save už pakarpos į dušą.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#48516 Neįveikiau. Sėdžiu Kariotiškėse ant didžiulio šiukšlių kalno. Neturiu nė vieno švaraus indo, tai negaliu valgyt. Kavą gėriau iš puoduko, iš kurio tik iškračiau dalį senų tirščių ir tiek. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė costa
#48651 Nuravėjau tris lysves morkų, vieną svogūnų ir pusę lysvės agurkų.
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#48792 prisiverčiau išplauti grindis
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#50131 Išsiviriau sriubos.
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#50138 apatija iveikiau atsikelus i darba sesta diena is eiles sesta h ryto :D tik va nuovargio nepavyko iveikt :D
Vartotojo avataras
Parašė era
#67724 Vakare buvau labai mieguista..
Bet..
Susipažinau su labai mielu berniuku ^^
Jam vos trylika, bet lineage lošia. Net nesinorėjo namo važiuot.
Kartu pažaidėm mario!!!!
Parašė Indre
#74468 Lyg ir norisi tik tv praziuret, bet mintis, kad siandien vienintele man laisva diena visoje savaiteje (praejusioje ir ateinancioje iki sestadienio), nusprendziau imtis darbu del kuriu neskaudetu galva man ateinancia savaite. Tiesiog neapkenciu minciu, kad galejau kazka kazkada nuveikti, o nenuveukiau....Todel siandien nutariau neduodancias ramybes darbus igyvendinti :lakstau
Taigi apatija iveikiau (keista skyti) baime, kad kita savaite kankins mintys apie neatliktus darbus :DD