Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
KunigaikštisMyškinas rašė:Nes žmonės būna žiaurūs ir gali žiauriai įskaudinti. Ir per vieną minutę supist ką tu ilgai statei savyje.
Čia Myškinas labai teisus .Ir savi žmonės tau gali suknist gyvenimą , nežiūrint į gerą praeitį ...Skaudu ,kai viskas nurašoma . Aš esu kaltas ,kad susirgau . :bloga
Vartotojo avataras
Parašė emar
#377817 Kažkaip sunkiausia, kai norisi iš žmonių tikėtis besąlygiškos meilės, o jie nuo tavęs ginasi. Įnirtingai ir žinodami tavo silpnąsias vietas.
ParašėVilčius
#377818 Būna, kad būtent artimiausi žmonės sugeba labiausiai įskaudinti, nes žino ir silpnąsias vietas ir kokį emocinį mygtuką nuspausti.
ParašėVilčius
paulina rašė:Šiandien negalima liūdėti, nes penktadienis :)))

Ne visi to penktadienio ar savaitgalio laukia. :oops:
ParašėVilčius
paulina rašė:Tada reikia įsidarbinti darbo dienomis ir tada oj kaip lauktumėt penktadienio :D

Darbas darbu, o ka daryti jei namie pragaras :)
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Vilčius rašė:
paulina rašė:Tada reikia įsidarbinti darbo dienomis ir tada oj kaip lauktumėt penktadienio :D

Darbas darbu, o ka daryti jei namie pragaras :)

Išvažiuoti iš namų pailsėti :D Bent toks mano planas.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#379944 Liūdna, nes nusižudė pagrindinis Linkin Park vokalistas Chester Bennington. Visa ankstyva paauglystė praleista su ta muzika. O dar 6 vaikus turėjo...
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Katinas rašė:Liūdna, nes nusižudė pagrindinis Linkin Park vokalistas Chester Bennington. Visa ankstyva paauglystė praleista su ta muzika. O dar 6 vaikus turėjo...

gaila kad toks talentingas ir fainas zmogus nusizude :verkiu
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#379953 Taip pat prisiminiau, kad viena forumo dalyvė neseniai pasitraukė iš gyvenimo, irgi liūdna :(
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Katinas rašė:Taip pat prisiminiau, kad viena forumo dalyvė neseniai pasitraukė iš gyvenimo, irgi liūdna :(

kuri dalyve nusizude? cia parase atsisveikinimo laiskeli? :?