- 2025 09 19, 11:40
Skrandžio rūgštys gali kilti ne tik dėl padidėjusio rūgštingumo, bet ir dėl sumažėjusio.Reikėtų išsiaiškinti priežastį, nes vaistai gali dar labiau pakenkti.Pradžiai galima namų sąlygomis pabandyti su soda arba Heidelbergo testą pasidaryti(bet čia jau kainuotų)Aš pati su tais omeprazoliais buvau taip nusigydžiusi ir sutrikdžiusi visą organizmo mikroflorą, jog neatsistatė iki šiol ir neaišku ar atsisatys.
Anomaly rašė:Skrandžio rūgštys gali kilti ne tik dėl padidėjusio rūgštingumo, bet ir dėl sumažėjusio.Reikėtų išsiaiškinti priežastį, nes vaistai gali dar labiau pakenkti.Pradžiai galima namų sąlygomis pabandyti su soda arba Heidelbergo testą pasidaryti(bet čia jau kainuotų)Aš pati su tais omeprazoliais buvau taip nusigydžiusi ir sutrikdžiusi visą organizmo mikroflorą, jog neatsistatė iki šiol ir neaišku ar atsisatys.
Sakyciau labai panašu i gastritą sukeltą vaistų. Skrandžio gleivinės uždegimą. Tai kolkas reiketų pamažinti tas rūgštis kad pasaugoti ta gleivinę ir maistą atsitaikyt, kad būtų kuo švelnesnis. Turėtų praeiti per 3-4 dienas, jei ilgiau truks, tada reiks kreiptis i gydytoją

visa uztinus, sunku prabust