Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė maumuo
#202962 Nu nežinau... kažkaip visai aptingau... tiek visko buvau prisiplanavęs: ir kambarį susitvarkyt (kuris vis labiau primena babuynų žaidimo aikštelę), ir padirbėt (ryt susitinku su užsakovu)... o, va, sėdžiu čia, rašinėju-skaitinėju palengva internete ir jokio nerimo ar liūdesio... gal čia effexoras taip veikia? :angel
ParašėKatinas
#202967 Sedziu ir tingiu
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#203463 įdomus klausimas...kaip tingiu?atsakymas būtų,tingiu vaikščiot,sedet,valgyt,persirengt.....tingiu ruošt pamokas,nors to laaabai reikia..... :bloga
kodėl tingiu?..nežinau,tiesiog šiandien nematau prasmes kažko tais daryt.
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#203465 Tingiu mokytis.. Tingiu sportuoti..
Kodėl?
Nes tingėjimas-mano natūrali būsena :achtung
Šiaip, nejuokinga :shit
ParašėKatinas
#203466 as irgi labai tingiu, nes turiu rasyti referata. Tiksliau savais zodziais perrasineti knyga ir manau, kad tai yra tragiskai kvaila.
Vartotojo avataras
Parašė Kandis
#203753 tigulys atrodo iauges i mano krauja. :bloga del visko tingiu: gamintis valgyti, tvarkytis, bendrauti, sportuoti... esu tikra tinginiu pantis. :bloga tik po interneta narsyt netingiu. :)
ParašėKūnas
#203769 Jo, aš irgi. :bloga Bet pats sau aiškinu, jog tuo metu neva medituoju. Kai tingiu.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#204061 iki 17h miegojau(su prabudimais) ir 2 filmu žiurejimu.....visiskai nejudu šiandien :achtung
o kodel?o tiesiog bloga nuotaika,todel nusprendžiau,kad geriau meigosiu ri nieko negalvosiu,o kai negalejau meigot,žiurejau filmus...blokavau smegenis nekenksmingai ir negalvojau =)
Vartotojo avataras
Parašė Break_Inside
#204097 Todėl, kad nenoriu nieko veikt... Nematau prasmės ir sėdžiu nete. O reikia namus apsitvarkyt ir isiruošt į miestą. Reik ir rūbų naujų, bet tingiu važiuot pirkt, matuotis...
Vartotojo avataras
Parašė agne15
#206120 taip tingiu kad nenoriu net pajudeti...bet tenka bent kiek prisiversti del vaiku, po mazo judesio jauciuosi issekus.....
Vartotojo avataras
Parašė Akiro
#206142 Kaip tingiu? Ogi tiesiog - į viską pažiūriu taip, jog atrodo, kad viskas, ką turiu padaryt, yra visai nereikšminga, todėl net neverta tuo užsiimt. Tokiu atveju nei sąžinė graužia dėl to, kad įvairiausi darbai kaupiasi, nei nervinuosi. Kažkoks nesusipratimas - vienas balsas smegenyse aiškina, kad tai labai svarbu ir privalau visu tuo užsiimt, bet aš klausau tik to, kuris teigia, jog svarbu atsirinkt prioritetus ir aš žinau, kas man reikalinga(taip taip, čia apie mokslus daugiausiai, nes dėl to, kad neprisiverčiu norėt užsiimt kokia kitokia veikla, tai net nebesirūpinu - pripratau)
Vartotojo avataras
Parašė comes
#213109 Tinginiauju ligonineje...... sutikau Naujuosius.... nuo visko atsiribojau.... visiskas relaksas.... (neskaitant intensivaus gydymo). Visi svencia Naujuosius..... as viena blaskausi po foruma :oplia
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#213149 Tingiu nes pervargau nuo bendravimo su žmonėmis. Reikia pora dieų pabūti vienatvėje.
ParašėKatinas
#213150 Tingiu, nes man liudna
ParašėKatastrofa
#213158 Tingiu, nes atsvenciau naujuosius metus kak nada..