Moderatorius: Astro-Meška

Parašė autumn
#33214 Nežinau, ar paprastiems mirtingiesiems galima čia kurti temas, bet leidžiu sau tokią savivalę - jei ką, ištrinsit ar užrakinsit :birst:

Kadangi nuo dienos pradžios turbūt labiausiai priklauso mūsų nuotaika ir visa kas, ir juolab, kad, kiek mano žinios siekia, rytas yra pati sunkiausia dalis depresija sergantiems žmonėms, nusprendžiau, kad galėtume čia pasipasakoti apie savo rytus - kokiomis nuotaikomis pradedam dieną, ką sugebam atlikti prieš išlėkdami į darbą / universitetą / mokyklą / tiesiog drybsojimą lovoje =)
Parašė autumn
#33215 Pradėsiu nuo savo šios dienos ryto. Nežinau, nuo kada jį vadinti rytu, nes antrą trečią nakties nusprendžiau, kad "neužmiegu - ir nereikia", ir visą naktį pragulėjau lovoje spoksodama į monitorių.

Bet rytas labai geras, jei nekreipsime dėmesio į keletą susitikimų su kaimyne ir tai, kad praustis turėjau eiti į kitą aukštą, nes vienintelis manajame veikiantis dušas buvo užimtas.
Sugebėjau padaryti viską, ko reikia, ir dar daugiau: išsivirti valgyti, pavalgyti, išsivirti arbatos, pasikloti lovą, nusiprausti, panaudoti visas įmanomas priemones (pradedant elementariu kremu ir baigiant net antakių pincetu), dar ruošiuosi išsivirti kavos, gal net nueiti parūkyti į balkoną, ir manau, kad bus puiki diena (tik trumpa, nes po paskaitos grįžus turbūt iškart krisiu į lovą negyva :D).
Sugalvojau apsivilkti sijoną (nesuprantu, kodėl: nei ovuliacija, anei jį sutiksiu), ir esu labai savim patenkinta (tik nelabai patenkinta dėl to, kad jis užsisegė sunkiau nei įprastai...).
Skamba lietuviškas bliuzas, ir taip ramu bei jauku, pati nesuprantu, ko. O ir gerai - suprantami dalykai ne tiek žavūs :)
Parašė Perla
#33216 Na manau tokius dalykus reikia rasyti dienorastyje,nors kaip jus norit jei jum gerai man ir gerai :D
Parašė autumn
#33226 Na, iš esmės gi visos šito skyriaus temos gali būti aprašomos dienoraštyje, bet įvairūs smulkesni dalykai minimi būtent čia :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#33228 puiki tema :) prieš porą dienų pati svarsčiau tokią atidaryt.
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#33254 gera tema :flo
nu gerai mano rytai is esmes buna vienodi,keliuosi po pietu,nes miegas vel is veziu izvaziavo :D ,puodelis kavos ir pirma cigarete,ir kompas...jei visa tai buna as tai vadinu nusisekusiu rytu..... :)))
Parašė autumn
#33427 Pramiegodama visas įmanomas paskaitas.
Šaunuolė, bliamba.
Parašėlakstute
#33736 Keliuosi paskutinę minutę :D spėju po dušu nulėkti, plaukus perbraukti, biski pasidažyti, išgerti stiklinę mineralinio vandens ir pasiklausyti "Labas Rytas" laidos. :D Jei ne darbas tai viso to ir nebūtų :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#33810 isgeriau arbatos, surukiau dvi cigaretes, nuvedziau vaika i darza, paskui kol atvaziavau iki darbo mane nuo galvos iki koju aptaske pravaziuojantis transportas ir stai as susalusi ir slapia miegu darbo vietoj :)
Vartotojo avataras
Parašė era
#33825 O mano diena prasidėjo net nežinau kada.. Nes kaip ir nesibaigė vakarykštė. Arba šiandiena prasideda jau antrą kartą. Nuo kada skaitosi, kad ji prasidėjo? Nuo akimirkos, kai nubundi ar nuo akimirkos, kai laikrodis išmuša 00:00?
Parašė Perla
#33839 Mano: atsikeliau 06:30 nuejau apsimiegojus pas mama kazka paplepejom nuejau vel miegoti iki 8 atsikelusi issiploviau galva,pavalgiau,prie kompo pasedejau ir isejau i kirpykla
Vartotojo avataras
Parašė era
#37320 Prabudau nuo virpančio laukimo širdyje. Bėgte prie pc, patikrinti ar TAS žmogus prisijungęs. Prisijungęs. Susirašėm. Ne, nesusitiksim. Atgal į lovą. Valandėlę nusnaudžiau ir sėdau mokytis matematikos.
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#37354 atsikeliau 10:00...kaip visada...rodos lyg mano organizme kox laikrodis imontuotas, nusikaltimas jei pabundu anksciau... :D bet visada minute i minute taip prabundu...tai va...atsibudau, nuejau i vonia...atsigeriau nervus raminancios arbatos...pavalgiau...truputi atsisedau prie pc...ir vel i lova...atsibudau 15:00...tai ce ka - antras rytas jau?
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#37847 kompas cigaretes kava ir as...as allways...darausi nuobodi ir primityvi :D
Vartotojo avataras
Parašė era
#37852 Ketvistas prabudimas iš eilės privertė susimąstyti, kad gal ir laikas keltis. Nesvarbu, kad penkta valanda ryto.