Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė nulis
#58482 1. Iš mane aplenkusios mašinos išlindo ranka su pakeltu viduriniu pirštu ir man mojo.
2. Kaune pažiūrėjusi virš kriauklės į veidrodį, jo nepamačiau. Pirmiausiai pagalvojau, kad kažkas buvo slapčia mano bute ir netyčia paliko tokį ryškų pėdsaką. Veidrodį radau gulintį ant žemės, apdužusį visą. Pamėmiau vieną šukę ir prilipdžiau prie sienos. Laikosi kol kas.
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#58532 vouuu nu geras cia . tikslaiu didelis blogis .
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#58571 Mane nustebino krūmuose pririštas čiau čiau. Labai gražus, prižiūrėtas, dar jaunas. Mažu paliktas? Nes taip krūmuose sėdi sau vargšas vienas. Nėra šalia jokios parduotuvės, kad būtų šiaip pririštas... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#58575 nu va mane snd nustebino kad tevas ant manes taip labai nestauge (tikslaiu nereke kaip zveris ) kaip pastoviai , net valgyt man padare , vauuu
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#58878 sedziu as laiptinej o man forsas praeidamas sako sveikas zuikuti , as i ji pasizejau tokiom pasiruosusiom pult akim sakau senai gaves is plytos?.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#58879 Kam taip negražiai? Nereikia taip. Be to, jei galva skusta, dar nereiškia, kad forsas. Pavyzdžiui, Moby skustagalvis, o forsu nepavadinsi. :)
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#58887 zinau kos jis buna su savo chebra ... tada baiu net kvepuot nes i galva da uzvaris , bet va kai jis sutinka mane vienas , buna visai kitas zmogus ( nu ne , nereikia man tokiu draugu )
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#58889 Ir tu elkis su juo taip, kaip jis elgiasi su tavim būdamas vienas. Nenurašyk žmogaus vien dėl to, kad kažkuo skiriatės. Nemenkink. Ir jie tikrai nėra idiotai. Esu bendravus su krūva forsų ar buvusių forsų, kurie man pasirodė labai išmintingi. Jie turėjo gerokai daugiau gyvenimo išminties nei aš. Nesvarbu, kad klauso kitokios muzikos ar neskaito knygų. Išmintį įgyji gyvendamas, o ne skaitydamas... Be to, naudinga būt draugiškam su vietine chebra. Kaip ir stogas gaunasi. :)
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#58891 Beje, pagalvok, kaip būtų juokinga, jeigu kitą kartą, kai tave taip pasveikins, atsakysi jam "labukas" ar "labučiukas". :D Išvirs iš klumpių, tikrai. :D
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#58892 :lol: nu jooo... jis su draugeliais yr mane apstumde , bet yr ir gyne . nu kakokia velniava
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#58896 Tai va, jei būsi draugiška, tai tada tik gins ir niekada nestumdys. :) Tik reikia tolerancijos daugiau. :)
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#58897 kazkada man jis ir sako ,, as taves nemegstu , bet tu turi kazka tai kas mane veza'' :D siaubas galvoju . jis toks tik galvas kam dauzyt sutvertas , o as su kerzais , apsikarscius grandinem kryziais , pankiska sukuosena. nu IDEALI PORA :D
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#58899 Niekas nekalba apie porą. Bet draugiškus santykius palaikyti tikrai įmanoma ir galima. :)
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#60307 Šiandien save nustebinau aš. :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#60312 kuo?