Skyrius, skirtas diskutuoti apie skirtingas psichoterapijos kryptis, dalintis patirtimi, atsiliepimais apie psichoterapeutus ar psichologus.

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#438643 Su gydytojais ir man tas pats...atrodo laukiu kelias savaites vizito, net susirašau ant lapuko ką sakyti reikės, kokius klausimus užduoti ir pnš.bet tik ateinu prie kabineto iškart atsiranda nerimas ir noras kuo greičiau pabėgti.O jeigu dar reikia ilgesnį laiką palaukti prie durų, tada išvis šakės...kai jau ateina mano eilė,ir sėdžiu priešais gydytoją toks neapsakomas noras atsiranda kuo greičiau viską pabaigti,jog nesugebu net trečdalio suplanuotų dalykų išsakyti.Išberiu viską greitakalbe, o paskui sėdžiu ir tyliu...Nu kas per š...?Vėliau dar išmokau per prievartą šypsotis, tai išvis šikna pasidarė...ateini tokia graži, besišypsanti, o viduje bliauti ir rėkti norisi...:verkiu Tai ir prasidėjo pasakymai-"taigi viskas su tavim gerai"-maždaug viskas jiems aišku į mane pažiūrėjus.Tai supratau vieną dalyką, kad pas visus gydytojus, reikia eiti kuo baisiau atrodant, nepasidažius ir dar geriau būti nemiegojus kelias paras ir apsiverkus.Tada bent jau išvaizda atitiks tavo vidinę būseną.:achtung
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Anomaly rašė:...Tai supratau vieną dalyką, kad pas visus gydytojus, reikia eiti kuo baisiau atrodant, nepasidažius ir dar geriau būti nemiegojus kelias paras ir apsiverkus.Tada bent jau išvaizda atitiks tavo vidinę būseną.:achtung

Susižvengiau balsu net. :D Jo reiktų matyt, bet kad nesigauna taip. :achtung Nu dažytis aš nesidažau. Apsirengiu irgi manrods bet kaip, svarbu, kad švarūs būtų rūbai. :achtung Nu bet vaipaus kartais kaip nenormali. :achtung Vaikystėj pamenu mokytoja vis sakydavo "ko čia vaipaisi" piktai kažkaip taip. Dar dabar neskanu, nors tiek metų praėjo. Ai, dar pamenu, kai vaikystėj kai gydytojai dar į namus ateidavo, tai atvarė gydytoja... sako: "kaip jauties"? Mano atsakymas: "Gerai". Gydytoja tokia pasimetus, sako tau 40 temperatūra čia merdi beveik... kas "gerai"??? :D Įdomu man pačiai kas "gerai"... :roll Nors dabar tai jau ojojoi kiek pramokau tiek nesivaipyt, bet tas "gerai" ir "normaliai" vis tiek išlenda. :roll: