- 2016 12 08, 14:21
Nu gal per porą metų gydytojas pasikeitė į kurią nors pusę?
Kas buvot neseniai?
Kas buvot neseniai?
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
Kas buvot neseniai?
Vaiduk rašė:Turbut ten jis dauzo per galva, kol pats nepradedi dauzyti, muset tokia ten psichoterapijos esme
saulyte333 rašė:saulyte333 rašė:latte rašė:SveikiTikrai nėra ko bijoti Gerbiamo A. Alekseičiko, šiame pasaulyje iš vis nėra ko bijoti, tereikia suprasti... Mažiau klausykites tų "pletkų" visokių, nuvažiuokite - susipažinkite ir susidarysite nuomonę patys
Jo skyrius, tai viena didelė šeima, taigi kaip ir visur nebūna namų be dūmų, bet toks yra gyvenimas, jis nėra vien juodas ar baltas, reikia išmokti priimti viską kas tau siunčiama ir ten to tikrai Jums padės išmokti, jei tik norėsite. O ir patys pagalvokite ko ten bijoti? Nieks per galvą neduos su pagaliu... Kad kaž kas pasakys, kad Jūs negražus ar kvailas? Tegul sako kas ką nori, Jūs pats žinot koks esat ir ko esat vertas, taip gal ir netobulas, bet parodykit man nors vieną tobulą žmogų? Žodžiu, daug neišsiplėtosiu yra Youtube paskyra su daug video, kuriuose kalba A.Alekseičikas ir lietuvių ir rusų kalbomis, tai galite pasižiūrėti, jei dar nematėte. Link'as: https://www.youtube.com/channel/UCaYZeB ... ture=watch
Parasysiu is savo patirties... Jautriu nervu geriau ten nesilankyti,nes gali sokiruoti. Gydymas = agresija,zeminimu,provokacijomis,dauzymas per galva,pinigu rinkimas ir t.t. nemanau, kad visiems priimtinas gydymo budas. Man tai nebuvo priimtina,sukele dideli stresa,mane istiko sokas! Niekaip nesupratau ir dabar dar nesuprantu sio gydymo budo. Jautrus zmones ir taip patiria daug streso kasdienybeje - darbe,aplinkoj... Nesuprantu kam kelti jiems dar didesni stresa? Patarimo kaip kovoti su stresu taip ir neisgirdau. Atsiprasau,bet gydytojai man buvo panasesni i ligonius. Nors kaip kam patiko ir pasakojo,kad padejo,ir lankesi ne pirma karta. Gal jiems truko adrenalino,sukeltas sresas ir sokas gal kitiems padeda gerai jaustis,kam ko reikia... Siulau patiems isbandyti
Galiu tik iš vieno žmogaus pasakyti, kad jam ten patiko, Alekseičikas labai padėjo, buvo švelnus ir nespaudė labai. Tačiau būkite pasirengę viską analizuoti ir interpretuoti per Dievą. Nes būtent tikėjimas ten labai akcentuojamas.
HappyAngel rašė:Taigi aš irgi baisiai bijau ten gultis. Beje dabar jau net ir nesiūlo gydytojai iš II Universitetinio ar Krizių. Matyt mato, kad neatlaikyčiau. Nes itin jautri esu. Gali būti, kad dabartinėj būklėj atgal ir netrenkčiau, bet išlėkčiau ir kažką sau pasidaryčiau, t.y. susižaloti norėčiau ar pan. Kitų agresija, pažeminimas mane taip veikia. Taigi gydytojai labai atsakingai turėtų vertinti pacientą ir tada taikyti savo metodus jo gydymui. Teko girdėti, kad po po tokių gydymų buvo, kas pateko ir į I skyrių, čia geriausias variantas, nes buvo ir nusižudžiusių. Pasakojo tie, kas ten gulėjo.
Aš dabar galvoju, kad gal pasikeitė kažkas ir ten. Kad pirma būna kontaktas su pacientu atskirai, o kai pamato, koks jis, kokios problemos, jo taip nespaudžia. Bent jau ne taip senai ten gulėjusieji sakė. Bent jau per galvas nedaužėGaliu tik iš vieno žmogaus pasakyti, kad jam ten patiko, Alekseičikas labai padėjo, buvo švelnus ir nespaudė labai. Tačiau būkite pasirengę viską analizuoti ir interpretuoti per Dievą. Nes būtent tikėjimas ten labai akcentuojamas.
Kovotojas rašė:buciau vilnietis tikrai meginciau pas Alekseicika, del vieno idomumo ka jis ten daro, kaip gydo?
Kovotojas rašė:na mane tokie jo veiksmai nebaugina, gal man padetu