Moderatorius: Astro-Meška

Parašė Graikas
#406364 Raminamai veikianti amino rugstis,kuri yra efektyvi.As ja kombinuoju su kofeinu.

Link'as lietuviu kalba:
http://www.manosveikata.lt/lt/temos/mai ... vartojimas

Link'as anglu kalba:
https://examine.com/supplements/theanine/
Parašė kse
#406573 Jums pasiteisino? Per kur perkate ja?
Vartotojo avataras
Parašė signs
#409968 Naktį užsisakiau :D iš kulturizmas.net

Laukiu kol ateis, noriu išbandyti :)

Sudomino, kad suveikia max iki 2 val, ir poveikis laikosi ilgesnį laiką nei benzai
Parašė Graikas
signs rašė:Naktį užsisakiau :D iš kulturizmas.net

Laukiu kol ateis, noriu išbandyti :)

Sudomino, kad suveikia max iki 2 val, ir poveikis laikosi ilgesnį laiką nei benzai

Per daug vilciu i ji nesudek. Jis duos raminanti poveiki,bet labai svelniai.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#409976 Bent jau tiek. Nes lexotanilis ne nuima tiek daug nerimo, surūkau po 2 pak per dieną. O tai yra didelis ženklas, kad nerimas piką pasiekęs
Parašė Graikas
signs rašė:Bent jau tiek. Nes lexotanilis ne nuima tiek daug nerimo, surūkau po 2 pak per dieną. O tai yra didelis ženklas, kad nerimas piką pasiekęs

Phenibut visa galva auksciau uz l-theanina. Bet greitai vystosi tolerancija phenibut. Tu is Kauno? Atiduociau tau phenibut puse pakuotes :da
Parašė Sizoidinis
#410857 Man idomu ar galima vartoti L-teanina kartu su gabapentinu? Jie panašūs yra tipo sviesto rūgšties gaminiai(tiksliai nžn)
Vartotojo avataras
Parašė signs
#410858 Nežinau, bet mane l teaninas paslopindavo. Nebus perdaug tau? Šiaip gal gabapentinas mažiau veikia tave?
Parašė Sizoidinis
signs rašė:Nežinau, bet mane l teaninas paslopindavo. Nebus perdaug tau? Šiaip gal gabapentinas mažiau veikia tave?

Pabandziau-nieko gero nei L-teaninas nei gabapentinas neveikia t.y. neramina ir nemigdo. L-teanino doze buvo 400mg +gabapentin 900mg nakciai
Vartotojo avataras
Parašė signs
#410879 Aš geriau 800 mg, po 2 tabletės 200mg
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Sizoidinis rašė:
signs rašė:Nežinau, bet mane l teaninas paslopindavo. Nebus perdaug tau? Šiaip gal gabapentinas mažiau veikia tave?

Pabandziau-nieko gero nei L-teaninas nei gabapentinas neveikia t.y. neramina ir nemigdo. L-teanino doze buvo 400mg +gabapentin 900mg nakciai

gabapentinas ir man neveike, pregabalinas, tuo tarpu, veikia net per gerai kartais :)