Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#436964 Nusipirkau atminčiai ambio prekės ženklo papildų su dviejų rūšių kapsulėm vienoj pakuotėj. Viena kapsulė - žuvų taukai, kitoj kapsulėj visos kitos pagal sudėtį medžiagos. Buvo dar pasiūlymas du už vieno kainą, tai pirkau būtent todėl, nors nemažai kainavo. Užteks dviems mėnesiams, jei kasdien vartosiu. Ir tikrai reiks pasistenkt kasdien gert, nes kitaip nauda nebus maksimali. Dar pagal instrukcijas po valgio bandysiu vartot, kad geresnis efektas būtų.
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#438118 Baigiu suvartot ambio papildus atminčiai. Kaip rekomenduoja, geriu po valgio, paprastai ryte. Ir tikrai galiu pasakyt, jog padeda. Tik vienas niuansas yra, kad vis vien reikia gerai ne tik išsimiegot naktį, bet ir pailsėjus atsibust, kad jaustųsi optimalus veikimas papildų. Šiandien kaip tik gerai išsimiegojau, sugėriau papildus ir buvau prisėdus paskaityt vieną knygos skyriu. Tai galiu pasakyt, jog lengvai skaitėsi. Beveik nereikėjo karts nuo karto iš naujo skaityt jau perskaitytų sakinių ar paragrafų, kad suvokt, kas rašoma. Rekomenduoju.
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#438286 Taip, kapsulėse žuvų taukai. Tabletėse ženčenio nėra, bet yra, tarp kitų medžiagų, ginkmedžių, pipirinių mėtų, juodųjų pipirų ekstraktų, L-karnitino, vitaminų B12, C, E, kofeino, geležies, cinko. Gerai, kad nusifotkinau pakuotę, nes jau išmesta. Iš viso tabletėse yra 19 medžiagų. Vitaminų ir mikroelementų po 7,5% referencines vertės kiekvieno. O ekstraktam ir pan. referencinė vertė nenustatyta.
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#438287 Oi, ne taip parašiau. Tablečių nėra šituose papilduose. Tik dviejų tipų kapsulės. Vienoj žuvų taukai. Kitoj visa kita.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#438294 Oho. Nemažai visko. :O

Aš čia kažkada skaičiau straipsnį, kad moteris gėrė B6 vit. ir pasigadino sveikatą. Na matyt, didesnes dozes gėrė, nepažiūrėjo, kad ir ten ir ten jo yra.O jis kažkaip turi savybę kauptis ir gavos nekažką. :bloga
Tai vat, kaip žiūrėt reik kad nesidubliuotų. :bloga

Aš dabar kalcis+magnis+cinkas geriu ir žuvų taukų kapsules. Šiaip kažkas čia rašė kažkada, kad kalcio ir magnio kartu gert nereiktų, nes kažkuris blogiau pasisavinamas tuomet ir reiktų bent jau skirtingu dienos metu juos gert. Dar užklausiau to DI, tai patvirtino. Tai vat įdomu man kodėl vis tiek jie kartu papilduose būna. :?
ParašėRasti
#438301 Gyvenime (ganėtinai nemažai metų) teko susidurti su medicinos mokslų daktare. Stebėjo mano artimą. Ji kategoriškai pasisako Prieš papildus. Tik pinigų švaistymas.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#438306 Nu nežinau. Dažnai kokios geležies moterims trūksta pvz. Ar mūsuose vit. D. Nu bet šiaip gerai būtų išsitirt prieš geriant. :bloga Tik kad velniai kainuoja. :achtung Tai kartais, bent aš, kuri nesimaitinu visaverčiai, papildomai pakaitomis vis tai tą, tai tą pageriu. Svarbu jaučiu neužsiciklinti ir negert saujom to paties visą laiką. Nu bet čia mano požiūris. :geek
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#438316 Aš irgi nuolat geriu,nes pilnavertiškai iš maisto kokį valgau be šansų gauti.Ir plius organizmas mano nepasisavina gerai maistingų medžiagų.Vit D nuolat geriu,nes kiek kartų tyrimus darė nuolat rodydavo trūkumą.Net ir vasarą.Taip pat dažnai žuvų taukus,magnį,B grupės papildus.Kad magnio ir kalcio negalima vienu metu ir aš girdėjau.