Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Agni rašė:šiandien be galo nuodemingai save lepinu, esu pas mama ir valgau visokius rafaelo, ferero roche, bei kitus saldainius ir sokoladus. o vakare, kai ji gris is darbo, gersim vermuta. sugalvojau, man reikia gerti chroma, kad nenoreciau saldumynu.

Judeti daugiau reikia... ir nesukti galvos del kokiu ten saldumynu ar vermuto... man tai taip atrodo... O as eisiu miegoti tuoj... man sis metu laikas tai kokia tai nesamone.... vermuto gerti nera su kuom... o ir nesinori...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#7215 dar neik, pamiegosi kokia valanda ir prabusi, ka tada darysi?
Vartotojo avataras
Parašė Horacijus
Agni rašė:dar neik, pamiegosi kokia valanda ir prabusi, ka tada darysi?

Budesiu... :lol: Arba skaitysiu visa nakti kokia protinga knyga... ir kodel as negimiau kokiam Tunise? Ganyciau sau kupranugarius.... kirkinciau blondines turistes... :wink: Anei tos susiktos slapdribos, anei sniego... anei tamsos...
ParašėSandra
#7260 o as pasilepinau pirkiniais, persilakavau koju nagus, nusipirkau knyga ir po menesio pertraukos pradejau skaityti...dar tiesa pradejau valgyti :D uzsimaniau lasiniu su duona ir svogunu ir prisivalgiau, dar kemsu pyragelius, kuriu nemegstu, bet reikia priaugti nors 2 kg.
ParašėSandra
#7413 issiploviau galva, nusidepiliavau, pasidariau veido kauke...
Parašė Zonderis
Sandra rašė:o as pasilepinau pirkiniais, persilakavau koju nagus, nusipirkau knyga ir po menesio pertraukos pradejau skaityti...dar tiesa pradejau valgyti :D uzsimaniau lasiniu su duona ir svogunu ir prisivalgiau, dar kemsu pyragelius, kuriu nemegstu, bet reikia priaugti nors 2 kg.

taves koleges neuzjuoks? negaliu prisiminti moteriskos lyties atstoves kuri pati sakyti - man reikia priaugti svorio :) visos juk visa gyvenima svory meta. respect sandrai
ParašėSandra
#7418 cia kaip kam..beje, sitoje chebroje, ne viena as svori auginu :D cia mes pasisiskirste :D
nu zinai, o ant mano 174 ugio 49 kg. mazokai, ane? mano norma buna 53 kg. Ai, cia nuo tu skyrybu nukrito...bet jau valgau....
Parašė Zonderis
#7422 na taip, mazoka. sunervinai su tais lasiniais ir svogunu :) vakar medziokleje taip skanu buvo dar degtine uzsigerti mmmm :)
ParašėSandra
#7424 nu as juos irgi tik vakar valgiau...siandien vakarienei - sausu pusryciu su pienu...
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#9625 As eisiu i kirpykla -dazysiu plaukus.Uch kaip fainei
Parašė Perla
#9655 Eisiu i kavine
ParašėSandra
#9899 ryt eisiu i soliariuma...jau 2 kartus buvau...
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#10360 22 val per ltv2 ziuresiu laida apie Maurice Bejar (cia pasaulinio masto choreografas, tas pats lygis kaip Diagilevas ar Picasso) :) patenkinta esu kaip slyva :) univere bliaudavau per paskaitas jo spektaklius ziuredama ;) tai per ji ir uzsinorejau sokti :oops: meile mano... :)
ParašėSandra
#10616 kai pabaigsiu 1 val. nakties ruostis egzui, eisiu i vonia paguleti, jau 2 karta siandien, dar tiesa galva issiploviau ir nusidepiliavau, ir antakius issipesiojau...
Vartotojo avataras
Parašė pamaivyte
#10807 :D as savo geros drauges manikiuristes deka.... taip pasilepinau... ji durba manikiuriste soliariume,,, tai pasilepinau aromaterapijos soliariume, drauge nagucius sutvarke - gelini - prancuziska... na labai labai jau palepino mane, tiesiog atgaiva tiek kunui tiek sielai... nuostabu... aciu labai jai.. :oops: kas svarbiausiai nieko man tas malonumas nekainavo.. :wink: