Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Melisa
#107362 O aš nejaučiu jokio Fluanxolio poveikio, noirs geriu 1 mg.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#107403 Aį geriu per parą 1mg, pašalinio, galima sakyti, nejutau, o teigiamą poveikį tikrai jaučiu.
Parašėnondescript
#107446 kaip pasireiskia teigiamas poveikis? gal as jo tiesiog nepastebiu
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#107448 Puslapį atgal skaityk.
Parašė Migle
#109972 As geriu Fluanxoli jau antri metai,bet dar jis manes nepagyde.Ji paskyre prie kitu vaistu nuo nervinio niezejimo.Dozes buvo dideles iki 3 tableciu per diena,tai vaiksciodavau apsvaigus.Dabar geriu po 1mg,bet pagerejimo nesulaukiu,tik labai jauciuosi atbukus,atmintis slubuoja,sunku susikaupti,sunkiai informacija suvirskinu.Gal jau mesiu as ji visiskai.Dar geriu Asentra,tai nezinau,kurio didesnis pasalinis poveikis.
Vartotojo avataras
Parašė TasPats
#110672 Mano pirmasis vaistas nekaltas buvo fluanxolis, privatus psihiatras paskyre. pries daugeli metu.
Parašė Forgiven
#116388 Man irgi ji israse :bloga ir dar kruva kitu...
Vartotojo avataras
Parašė doom
#116396 Fluanxol man irgi buvo pats pirmas ilgalaikis vaistas.
Vartojau po 4mg berods kokius 3-4 menesius.O poveikio jokio nesulaukiau.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#116739 mano baba šį vaistą jau geria apie 10 metų.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#116783 Oho... Aš geriu, bet ar kad labai mažai, bet beveik nieko nejaučiu..nors gal tai ir yra poveikis :D
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#116784 Oi, gaila kad nebeeina postų taisyt.
Tai jis antidepresantas ar ne??
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#116792 susimaišiau, mano baba geria fevariną.
Parašėnondescript
#117802 meciau gert (gydytojos liepimu), ir net akyse sviesiau pasidare. nezinau nuo kokio nerimo tas vaistas yra, bet mano nerimui netiko
Vartotojo avataras
Parašė doom
#117993 Kam nors yra pasitaikęs drebėjimas nuo jo? Nes kažko nesuprantu. Nuo AD taip man nebuvo, Depakin'as atvirkščiai - atpalaiduoja. Lieka kaltas Fluanxolis. Antrą naktį kankinuos negalėdama užmigti ( gal dėl to, kad Lorafen negeriau). Nu bet žodžiu gulėjau visą nakti ir drebėjau. Neapsikenčiau, atsikėliau paryčiais, tai nuo rankų virpėjimo ir cigaretę pamečiau.
Parašė Forgiven
#118006 As ir siaip visad drebu, bet teko pastebeti, kad nuo jo tas drebejimas suintensyveja. Drebule, vienu zodziu. :D