Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė smekla
#85901 Cha cha, užtat aš ir nesidažau =) , na gerai gerai, tik natūraliu drėkinančiu lūpdažiu, bet to neskaitau, nes nesimato ir tik dėl lūpų drėkinimo, ir gal kart į porą mėnesiu kai užplaukia blakstienas.. :stora
Parašė Forgiven
#95172 Palepinau plaukus zibalu, pasidariau veido kauke (is medaus, kiausinio trynio ir citrinos).
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#95173 Žibalu? :bloga Čia taip senovėj utėles naikindavo. :bloga
Parašė Forgiven
#95174 Ten kosmetinis, plaukus stiprina, stabdo slinkima.
Na, kartu ir uteles su blusom panaikina, jei kartais atsirado kokiu glindu. :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė era
#95176 Forgiven, kur tu to žibalo radai? Aš visur ieškau, bet nerandu..
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
era rašė:Forgiven, kur tu to žibalo radai? Aš visur ieškau, bet nerandu..

Eurokos esu mates :o
Parašė Forgiven
#95180 Era, beda tame, kad senokai ji pirkau, gal pries metus, jei ne 1.5 - lyg tai "Droge".
Parašė Forgiven
Eurokos esu mates :o

Kam tau jo prireike? :) Ar siaip uz akiu uzkliuvo? =)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#97056 Užsidėjau Xna+Basmos kaukę ir nusilakavau nagus =) :))) hi slotiniai, nes ryt pas daktarę rengsiuos savo naujai nusimegztą salotinį megztinį :DD
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#102383 Nors ir prieš poą dienų tai buvo, negaliu nepasigirti: pasiėmiau žirkles ir pakirpau savo labai šaunių plaukų nušiurusius galiukus. Net kambariokė gyrė, kad geriau dabar atrodo. ;boba
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#105577 Užsidėjau plaukų kaukę =) tuo pačiu ir pasitamsino truputi, , maloniai prisimaudžiau, paskui išsitepliojau įvairiausiais kremais, ale Jonsons atspalvį suteikiančiu, veido odą gaivinančiu ir t.t dar nusilakavau nagus juodai prancūziškai su sidabro papaišymais :DD
Vartotojo avataras
Parašė Gretuxta
#107273 susitwarkiau weida nu turiu omeny tai kad esu spuoguota ir daznai slyksciuosi sawimi,bet siandien kai tokia grazi diena,tai wisiskai kitaip y sawe paziurejau. B) myliu saule.......... :heart
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#107583 Išsišukavau plaukus, kuriuos labai sėkmingai suvėliau šeštadienį-sekmadienį.. *chuckle*
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#107685 Sėdžiu su stikline majonezo ant plaukų :D
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#107719 pasidaziau