Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#106761 Įspūdinga.... Elegantiška.. Žavu..
Trumpiau tariant-man patiko :]
Vartotojo avataras
Parašė mango
Virtual rašė:cia amno pirmas trimacio dekupazo meginimas

Paveikslėlis

Grazu, l, o kaip pritvirtini prie sages tuos papuosimus (ribuliukus)?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#107226 prisiuti prie medziagytes, prakisti uzsegimuka ir viska priklijuoti prie sages is kt puses =)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#107300 Niu jau taaaai gražu, kad neberandu žodžių :super B) :flo :heart Netgi trimatis, Eina sau kaip nerealu!!! B) B) B)
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#108040 va

Paveikslėlis

sita kazkada bandziau padaryt, nepavyko, dabar geriau biski (nors galetu but dar geriau )

Paveikslėlis

cia giminaite prase ko nors zalio is akmenu nu nemegstu as tu akmenu, tai negalejau nagu neprikist
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#108060 Vidurinis tikrai grazesnis nei buvo pirmas bandymas.

O apatiniai cia irgi klijuoti servetele? Nes atrodo tarsi butu tikri akmenukai (bent jau foto.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#108066 reikia deti tas papuosalu nuotraukas i supermamos skelbimus ir pardavineti.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#108083 :bloga man visi sako ta daryt ale hrenova is manes vadybininke :bloga

tie zali tai akmenys tiklsiau kazkoks tai turkis o man niezejo dapaisyt su 3d :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#108085 labai paprasta. nueini ten kur skelbimu lenta, uzvedi savo tema su patraukliu pavadinimu pvz "nebrangus vienetiniai papuosalai" ir pridedi ten nuotrauku, parasai, kad kaina sutartine ir tau i pm eis zinutes. kai padarai ka nors naujo, velgi ikeli nuotrauka. dideles vadybos cia nereikia.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#108089 tai kad as kainose nesigaudau, procesas tai suprantamas :)
as jau net masciau kam nors kas uzsiima procenta moket kad man nereiktu :)))
Paskutinį kartą redagavo Virtual 2009 03 03, 18:56. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#108091 ziurek kad atsipirktu medziagos ir paskaiciuok kiek laiko uzima ka padaryti ir nusistatyk laiko kaina.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#108098 Morpheus aciu jei neisiu darban taip ir padarysiu :) nes jei po menesio isieisiu i darba tai bus man ne iki sagiu :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#108099 Kaip tik tau patogiau.. :)
Vartotojo avataras
Parašė mango
Virtual rašė:prisiuti prie medziagytes, prakisti uzsegimuka ir viska priklijuoti prie sages is kt puses =)

Taip paprasta atrodo. kai rašai, va, jau didžiulį sąraša pasidariau ko po 1-os algos prisipirksiu ir ką gamonsiu, ech, l. noriu pati pabandyti. Va, badar dar ir sages tokios noriu, taigi i sąraša itraukiu ir spec. plasteliną-moduliną :D
dar atsiusk ka grazaus pagaminai, labai tu fain gamini, ruoškis į Kaziuką, tikrai susipeš dėl tavo gamintų papuošaliukų :DD
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#110306 kaip abidna kad negaliu daryt to kas patinka. Si sage kainavo laaabai daug pastangu :bloga

Paveikslėlis