Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Stewie
Agni rašė:o aš jo negaliu pakęst, kaip ir melo gibsono (kaip aktoriaus), seagalo, van damo, cage ir kitų puikybių.

the number 23
Į Valterio Sparovo rankas patenka keista knyga. Tai romanas, kuriame viskas sukasi apie skaičių "23". Herojus vis labiau sutrinka, kai pastebi, kad knygos veiksmas sutampa su jo paties gyvenimo faktais. Yra tik vienas skirtumas – vietoje laukiamos laimingos pabaigos... knyga pasibaigia ties žmogžudyste.
Ziurejai?
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#111539 Psichologinis trileris, kuriame vaidino Sharon Stone. Scissors, Žirklės. Labai varginantis, EMO filmas, nors iš gūdžiųjų 1990-ų metų. Italas, lygtai, režisierius. Nerekomenduoju niekam žiūrėti, nors gal viliojanti tema - apie herojės psichinę būklę. Man graži ta aktorė, kai dar jaunystėje, pasižiūrėjau.
Vartotojo avataras
Parašė Unfortunate
#113159 Mėgstamiausių yra daug, bet nuoširdžiai galiu rekomenduoti kelis...
Tai būtų Forestas Gampas, Širdys Atlantidoje, Mano Mergytė ir Berniukas dryžuota pižama. :)
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#113191 Berniukas dryžuota pižama - prastas filmas. Taip nedaroma. Neišvystyti personažai, daug pašalinių, nereikalingų, neturinčių jokios reikšmės pasakojimų, nėra atomazgos - filmas užsibaigia kulminacija.

Kitavertus, filmas labai realus. Gyveni, gyveni, ateina pasaulio pabaiga, kas nors miršta, kas nors gyvena toliau, bet niekam neįdomu, kad tau įdomu, kad tau kas nors rūpi.

Žodžiu, kai tik pasidaro įdomu, filmas baigiasi.
Parašė nge
#113200 siuo metu mano tope sedi:
The Fountain
Into the wild
Guide to know your saints
Warlords
Catsoup [anime]
Neon Genesis Evangelion [anime]
;]
Parašė Forgiven
#113223 O gal zinote kokiu filmu apie psichiatrines ligonines?
Is senesniu, ir kad ne siaubo butu.
Parašė autumn
Forgiven rašė:O gal zinote kokiu filmu apie psichiatrines ligonines?
Is senesniu, ir kad ne siaubo butu.

"Skrydį virš gegutės lizdo" jau turbūt matei?
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#113532 Kažkam pažadėjau suveikti šį filmą. Kažkam iš forumiečių. Bet nepamenu, kam. Jau suveikiau.Tik nežinau, kam perduot :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#113788 Alan Parker's "Birdy" ~1985
Vartotojo avataras
Parašė Unfortunate
nulis rašė:Berniukas dryžuota pižama - prastas filmas. Taip nedaroma. Neišvystyti personažai, daug pašalinių, nereikalingų, neturinčių jokios reikšmės pasakojimų, nėra atomazgos - filmas užsibaigia kulminacija.

Kitavertus, filmas labai realus. Gyveni, gyveni, ateina pasaulio pabaiga, kas nors miršta, kas nors gyvena toliau, bet niekam neįdomu, kad tau įdomu, kad tau kas nors rūpi.

Žodžiu, kai tik pasidaro įdomu, filmas baigiasi.

Na, čia gal kaip man. Mane šis filmas sužavėjo. :}
Parašė Kal-el
#114637 Siūlau filmą Pleasantville. Jis pozityvus ir gerai nuteikia.
Parašė Kal-el
#114796 Pažiūrėjau Burn after reading :D Geras.
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#115870 HELP... GAL KAS TURIT "Eternal sunshine of the spotless mind"? TORENTAI NEDUODA PARSISIŲSTI IR NEDUOS DAR ILGAI. vietiniam dc++ nėra. o reikia peržiūrėti...
:sos: