Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
Forgiven rašė:Ramu5, ne, ne vejus. :)
Tiesiog pastebejau, kad vezius traukia stiprios moterys.

Na, mane kažkaip traukia nebūtinai stiprios, fiziškai ar dvasiškai, bet vyresnės moterys. Čia pataikei, jei irgi turėjai tą mintį. Taip pat ne vėžės. Tik niekaip nesuprantu, kodėl žmogai taip įsijautę ir labai sureikšmina mėnesių horoskopus versus metų horoskopai. Man iš esmės atrodo svarbesnis mano metų ženklas, ir slaptai save lyginu su tuo metų padaru ir slaptai tikiu kad tais metais man sexis :super
O kad vėžys, per daug neįsijaučiu, nes šioks toks vėžliūtis :)
Parašė Forgiven
bevardo rašė:Meilės veiksmas suteikia mums pasitenkinimo jausmą. Gauti meilę malonu – bet tai nėra būtinybė. Mėgaukitės savo siekiais, bet atsisakykite tikėti, kad be to ypatingo žmogaus negalite būti laimingi. Mes labai klaidingai sprendžiame apie tai, kas padarys mus laimingus. – dr. Nando Pelusi.

Ar sutinkate su tuo, ka jis sako?

Manau, kad reikia meile ne tik gauti, bet ir duoti. Be to, daznai zmogui reikia ne meiles objekto, o pacios meiles, tik jis to nesupranta. Nepakeiciamu nebuna...
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#113343 Taip, bevardo,
sutinku, kad "atsisakykite tikėti, kad be to ypatingo žmogaus negalite būti laimingi."
Mano gyvenime tai pasiteisina.
Gal esmė - susikurti idealius santykius (bent jau stengtis) nei užkariauti tau idealaus žmogaus širdį.
Parašė bevardo
Forgiven rašė:
bevardo rašė:Meilės veiksmas suteikia mums pasitenkinimo jausmą. Gauti meilę malonu – bet tai nėra būtinybė. Mėgaukitės savo siekiais, bet atsisakykite tikėti, kad be to ypatingo žmogaus negalite būti laimingi. Mes labai klaidingai sprendžiame apie tai, kas padarys mus laimingus. – dr. Nando Pelusi.

Ar sutinkate su tuo, ka jis sako?

Manau, kad reikia meile ne tik gauti, bet ir duoti. Be to, daznai zmogui reikia ne meiles objekto, o pacios meiles, tik jis to nesupranta. Nepakeiciamu nebuna...

Gerai pasakyti, kad mums reikia ne meiles objekto, o pacios meiles, bet tam tikras meiles objektas ir jo budas ir pan. gali sukurti meile :)
Parašė Forgiven
Ramu5 rašė:Na, mane kažkaip traukia nebūtinai stiprios, fiziškai ar dvasiškai, bet vyresnės moterys. Čia pataikei, jei irgi turėjai tą mintį. Taip pat ne vėžės. Tik niekaip nesuprantu, kodėl žmogai taip įsijautę ir labai sureikšmina mėnesių horoskopus versus metų horoskopai. Man iš esmės atrodo svarbesnis mano metų ženklas, ir slaptai save lyginu su tuo metų padaru ir slaptai tikiu kad tais metais man sexis :super
O kad vėžys, per daug neįsijaučiu, nes šioks toks vėžliūtis :)

Ta irgi turejau omeny, kad traukia brandesnes, rimciau zvelgiancios i gyvenima.
Na, tu tiki kinu horoskopu, kitas - tais dienos horoskopais. Kiekvienas renkasi pagal save. :)
Parašė bevardo
Ramu5 rašė:Taip, bevardo,
sutinku, kad "atsisakykite tikėti, kad be to ypatingo žmogaus negalite būti laimingi."
Mano gyvenime tai pasiteisina.
Gal esmė - susikurti idealius santykius (bent jau stengtis) nei užkariauti tau idealaus žmogaus širdį.

Bet man pvz. biski keista, na tarkim palieka tave zmogus, kuri myli, ir turetum lengvai y tai nusispjauti lyg dar bus 100 ju? :)
Parašė bevardo
#113350 Ta prasme atrodo, kad kam tada yprasminam tuos santykius ir paverciam vieninteliais jai logiskai mastant ju galetu buti dar ir dar...
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#113351 Mane tai knisa lbs ne horoskopai (pagal lytis) bet geltonojoje spaudoje paskelbti procentai, kiek moterų savo parneriams meluoja telefonu bei online. Taip pat, kiek moterų sekso metu mintyse turi visai kitą partnerį

Holy Hell
:x
Parašė Forgiven
bevardo rašė:Gerai pasakyti, kad mums reikia ne meiles objekto, o pacios meiles, bet tam tikras meiles objektas ir jo budas ir pan. gali sukurti meile :)

Vienas objektas negali nieko sukurti, cia vel gi bus idealizavimas, reikia abipusiu jausmu arba bent jau atsako...
Parašė Kal-el
Ramu5 rašė:
Kal-el rašė:Aš moteris :)

Apči, netyčia.
Apsikvailinau dėl vyriško niko.

Apsikvailinimu nesiskaito, mano nikas apgavikas :)
Parašė Forgiven
bevardo rašė:Ta prasme atrodo, kad kam tada yprasminam tuos santykius ir paverciam vieninteliais jai logiskai mastant ju galetu buti dar ir dar...

Kol santykiai dar gyvi ir imanoma kazka pakeisti, tai nereikia galvoti apie kitus potencialius partnerius.
Ne visi zmones myli daug kartu, bet yra ir tokiu, kurie kaskart isimyleje sako, kad va cia tai jau tikra meile.
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#113358 "Bet man pvz. biski keista, na tarkim palieka tave zmogus, kuri myli, ir turetum lengvai y tai nusispjauti lyg dar bus 100 ju?"

buna, jog paskui patraukia tokia, kuri turi veida, kuna arba balsa, primenanti tos, su kuria uzrisom. :bloga
Parašė bevardo
Forgiven rašė:
bevardo rašė:Gerai pasakyti, kad mums reikia ne meiles objekto, o pacios meiles, bet tam tikras meiles objektas ir jo budas ir pan. gali sukurti meile :)

Vienas objektas negali nieko sukurti, cia vel gi bus idealizavimas, reikia abipusiu jausmu arba bent jau atsako...

Na sita tai suprantu :) bet kalbu apie tai, kad ne visi objektai vienodai tai gali sukurti, nes visi mes skirtingai elgiames ir visiem skirtingas partneris patinka :)
ParašėBeširdė Ragana
bevardo rašė:Bet man pvz. biski keista, na tarkim palieka tave zmogus, kuri myli, ir turetum lengvai y tai nusispjauti lyg dar bus 100 ju? :)

Atsiprašau, kad kišuosi =) Bet mano nuomone, ne nusispjaut reikia, o tiesiog palinkėti tam žmogui sėkmės, jeigu jis mano, kad atskirai jums bus geriau, arba JAM bus geriau, tai tiesiog paleisti. Gerbti kito žmogaus apsisprendimą. Čia pagal tą teoriją- paleisk, jei sugrįš tai bus tavo, jei negrįš tai niekada tavo ir nebuvo. :)))
Parašė bevardo
Ramu5 rašė:"Bet man pvz. biski keista, na tarkim palieka tave zmogus, kuri myli, ir turetum lengvai y tai nusispjauti lyg dar bus 100 ju?"

buna, jog paskui patraukia tokia, kuri turi veida, kuna arba balsa, primenanti tos, su kuria uzrisom. :bloga

Na va... lyg bandytum sukurti is naujo tai kas buvo :) bet mano klausimas lieka neatsakytas... kam prasminti santykius jai ju gali buti toks pats nevienas? :)