Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašė Forgiven
Ramu5 rašė:Mane tai knisa lbs ne horoskopai (pagal lytis) bet geltonojoje spaudoje paskelbti procentai, kiek moterų savo parneriams meluoja telefonu bei online. Taip pat, kiek moterų sekso metu mintyse turi visai kitą partnerį

Holy Hell
:x

Geltonoji spauda ir yra geltonoji. Jei patinka stereotipais vadovautis, tai prasom. :)
O siaip, kai seksas tampa rutinos dalimi, normalu, kad mintyse iskyla vaizdai, kurie labiau jaudina. Kaip ir senatveje, nemanau, kad vyras geis seno zmonos kuno, mintyse vis tiek bus islikes jaunas kunas..
Parašė bevardo
Beširdė Ragana rašė:
bevardo rašė:Bet man pvz. biski keista, na tarkim palieka tave zmogus, kuri myli, ir turetum lengvai y tai nusispjauti lyg dar bus 100 ju? :)

Atsiprašau, kad kišuosi =) Bet mano nuomone, ne nusispjaut reikia, o tiesiog palinkėti tam žmogui sėkmės, jeigu jis mano, kad atskirai jums bus geriau, arba JAM bus geriau, tai tiesiog paleisti. Gerbti kito žmogaus apsisprendimą. Čia pagal tą teoriją- paleisk, jei sugrįš tai bus tavo, jei negrįš tai niekada tavo ir nebuvo. :)))

Ta fraze esu skaites kazkur ir ystrigusi buvo, bet jin nelabai veiksminga ta prasme jai tarkim palieka tave tau skauda sirdi, o tu su ta fraze gali susikurti vilti, kad jin gal sugrys ir tu lauki visa gyvenima :D
Parašė Forgiven
#113367 Tai nereikia buti naiviam. :bloga
Nuo ko susirgai, tuo ir gydykis. =) Dazniausiai padeda..
ParašėBeširdė Ragana
bevardo rašė:Ta fraze esu skaites kazkur ir ystrigusi buvo, bet jin nelabai veiksminga ta prasme jai tarkim palieka tave tau skauda sirdi, o tu su ta fraze gali susikurti vilti, kad jin gal sugrys ir tu lauki visa gyvenima :D

Tik jau ne taip, paleidi ir gyveni savo gyvenimą be to žmogaus, gal skausmingai, bet viską reikia ištverti. :) Man tai veiksminga... Labai nuramina kai gresia skirtis...
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
bevardo rašė:Ta prasme atrodo, kad kam tada yprasminam tuos santykius ir paverciam vieninteliais jai logiskai mastant ju galetu buti dar ir dar...

todėl, kad žmonės - ne prekės. gal daugiau panašiau į knygas.
gali pasirinkti sau kurią, bet perskaitęs (nors ir užnorėjęs pakeisti) nebelieki toks pat. taip pat ir laikas - ne sąjunginininkas, norint keisti partneres su tikslu išsirinkti.
Parašė bevardo
Forgiven rašė:Tai nereikia buti naiviam. :bloga
Nuo ko susirgai, tuo ir gydykis. =) Dazniausiai padeda..

Kad taip viskas butu paprasta :D
Parašė bevardo
Ramu5 rašė:
bevardo rašė:Ta prasme atrodo, kad kam tada yprasminam tuos santykius ir paverciam vieninteliais jai logiskai mastant ju galetu buti dar ir dar...

todėl, kad žmonės - ne prekės. gal daugiau panašiau į knygas.
gali pasirinkti sau kurią, bet perskaitęs (nors ir užnorėjęs pakeisti) nebelieki toks pat. taip pat ir laikas - ne sąjunginininkas, norint keisti partneres su tikslu išsirinkti.

Vienu zodziu nieko lengvo nebuna, nei pamirstant nei pamilstant viskame reikia laiko ir pastangu :)
Parašė bevardo
Beširdė Ragana rašė:
bevardo rašė:Ta fraze esu skaites kazkur ir ystrigusi buvo, bet jin nelabai veiksminga ta prasme jai tarkim palieka tave tau skauda sirdi, o tu su ta fraze gali susikurti vilti, kad jin gal sugrys ir tu lauki visa gyvenima :D

Tik jau ne taip, paleidi ir gyveni savo gyvenimą be to žmogaus, gal skausmingai, bet viską reikia ištverti. :) Man tai veiksminga... Labai nuramina kai gresia skirtis...

O jai sugryzta, ka tada? :D juk pagal ta fraze gali ir sugryzti? ir tada jau reisktu, kad jin tavo :)
ParašėBeširdė Ragana
bevardo rašė:O jai sugryzta, ka tada? :D juk pagal ta fraze gali ir sugryzti? ir tada jau reisktu, kad jin tavo :)

Taisykles nustatai tu pats ir labai aiškias. Duodi jai tarkim savaitę ar mėnesį, du... grįžti. Jei grįžta tai galbūt reiškia, kad jai tavęs reikia, ne daugiau. =)
Parašė bevardo
Beširdė Ragana rašė:
bevardo rašė:O jai sugryzta, ka tada? :D juk pagal ta fraze gali ir sugryzti? ir tada jau reisktu, kad jin tavo :)

Taisykles nustatai tu pats ir labai aiškias. Duodi jai tarkim savaitę ar mėnesį, du... grįžti. Jei grįžta tai galbūt reiškia, kad jai tavęs reikia, ne daugiau. =)

Na maniske jau 3 metus negryzta? :D tai reiskias jin niekada nebuvo mano? :)
Parašė Forgiven
#113391 Kaip primeni mano buvusi. :x
ParašėBeširdė Ragana
bevardo rašė:Na maniske jau 3 metus negryzta? :D tai reiskias jin niekada nebuvo mano? :)

Reiškia, kad jai tavęs nereikia. :D
Na bet jei pasirodytų po tų 3 metų tai... negi jau taip tavęs prisireiktų? Nežinau. Serialų nemėgstu. :D
Parašė bevardo
Forgiven rašė:Kaip primeni mano buvusi. :x

sudominai, kuom as cia primenu buvusi? :)
Parašė bevardo
Beširdė Ragana rašė:
bevardo rašė:Na maniske jau 3 metus negryzta? :D tai reiskias jin niekada nebuvo mano? :)

Reiškia, kad jai tavęs nereikia. :D
Na bet jei pasirodytų po tų 3 metų tai... negi jau taip tavęs prisireiktų? Nežinau. Serialų nemėgstu. :D

Pirmas dalykas, jin turi vaikina, ir net nezinau, kaip ten su juo sekasi, na bet jai ir nesisektu, netikiu, kad jin gryztu pas manes, nebent susikirstu musu keliai netycia vel ir kazkas yvyktu stebuklingo :)
ParašėBeširdė Ragana
bevardo rašė:Pirmas dalykas, jin turi vaikina, ir net nezinau, kaip ten su juo sekasi, na bet jai ir nesisektu, netikiu, kad jin gryztu pas manes, nebent susikirstu musu keliai netycia vel ir kazkas yvyktu stebuklingo :)

Supratau :) Iš tiesų visko gali būti, gal ir atsitiks stebuklas ir būsit laimingi kartu... arba laimingi atskirai. :flo