Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Virtual
Morpheus rašė:Tai jog labai gerai pavyko tvardyti pyki.

:D ir tu su kojaku :bloga :D ?
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#92177 negalejau uzmigt visa nakti , todel tyrinejau savo kambari, chemm buvo ,,linksma'' kai kazkoks seselis pradejo varinet per mano siena skersai isilgai... jep turbut miego trukumas daro savo
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#92601 Dakaro ralis Argentina - Čilė :bloga
Vartotojo avataras
Parašė era
#93308 Kad mama atnešė kakavos man sėdint prie kompo. :)))
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#94971 Išjungėm su kambariokė kompiuterius, kad nebūtų jokių pagundų mokantis. :D Sėdim ir girdim, kad pas mane skype įsijungė. :D Nustebino technikos savarankiškumas, taip sakant. (Elektrinis demoniukas, ne kitaip. :D )
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#94976 Labai labai akivaizdus dalykas, kuris kažkodėl atsisakė ateiti į galvą anksčiau, nors realiai badė akis.
Parašė Forgiven
Rėja rašė:Labai labai akivaizdus dalykas, kuris kažkodėl atsisakė ateiti į galvą anksčiau, nors realiai badė akis.

kas tai per dalykas, je ne paslaptis? :roll:
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#94990 Nesvarbu. Bet vis dar stebina :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#112849 maximos kasininke kai paprase dokumento nes pirkau snapso :D
Vartotojo avataras
Parašė Melisa
#112882 kad dar gyvenu
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#113839 Kad mano motina man pavydi net kad gėlė pas mane žydi... Su tokia beveik nuoskauda, kad pas ja tai taip gėlės nežydi, akivaizdu, kad nori būt pasaulio bamba.. kaip ir visą gyvenimą.. ji ir tik ji... pavargau...
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#120775 Tarakonas. Mes neseniai juos išnaikinom. Ir kaip jis išgyveno?.. Tarakonas Maklaudas, ar kažką... :D
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#120792 Kitąkart nukirskit jam galvą. :D
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#120801 Viskas aišku: šį savaitgalį gaminsiu giljotiną tarakonams. Dar šiaip būtų galima juos ketvirčiuoti, bet per daug darbo - nenusipelnė jie to. :D